Gość Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Ja zatrudniajac opiekunke chcialabym zeby skupila sie na moim dziecku, a nie na swoim glownie.
sly6 Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 a jesli chodzi o loterie to o co chodzi z tym 18 pazdziernika plus podaj strone loterii
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 1 minutę temu, sly6 napisał: a jesli chodzi o loterie to o co chodzi z tym 18 pazdziernika plus podaj strone loterii Według grupy dv-2019 zaczyna się około października loteria, ale ja ustawiłam sobie w kalendarzu na 18 października, żeby się zarejestrować.
sly6 Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 są takie rodziny ze jak zobaczą że masz chłopaka to są na nie.. Nie każdy będzie taki sam. Jednym to odpowiada a innym nie .
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 3 minuty temu, Roelka napisał: Ja zatrudniajac opiekunke chcialabym zeby skupila sie na moim dziecku, a nie na swoim glownie. To Ty Taka opiekunka, tym bardziej nie skupia się na swoim dziecku, przynajmniej, ja tak mam, ale to odrębny temat, który opisywałam w swoim ogłoszeniu i zainteresowanie było ogromne, bo nawet liczące w dzieciątkach rodziców
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Chłopaka, o co dokładnie chodzi? Ja mam męża i dziewczynkę.
sly6 Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 I są takie rodziny ze nie zostaniesz zatrudniona.. Mając męża i dziecko to mam na myśli pisząc ze nie kazda rodzina jest taka sama.
sly6 Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Poznaj zasady które są w USA to sama ocenisz co do loterii to dv2019 jest już zamknięta
kiciamore Napisano 6 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Teraz, sly6 napisał: I są takie rodziny ze nie zostaniesz zatrudniona.. Mając męża i dziecko to mam na myśli pisząc ze nie kazda rodzina jest taka sama. Dokładnie, trzeba szukać, a się znajdzie. Nie potrzebuje pesymistycznych perspektyw, ale w takim razie widzę w tym ewentualność. To już zależy ode mnie, czy warto spróbować. Tak? Czy coś pominęłam oprócz tego, że nie dokończyłam szkoły "opieka nad dzieckiem" i tylko według Was, że nikt nie będzie chciał niani z dzieckiem?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.