Jackie Napisano 1 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 1 Lutego 2018 59 minut temu, MeganMarkle napisał: jest oczywiste że wpadła w niepożądane łapy Raczej wylądowała u któregoś z sąsiadów w spam mail a potem na śmietniku.
margherita_s Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2018 Nie mozesz zrobic prawa jazdy, przedstawiajac w biurze potwierdzenie rozpoczecia procesu o AOS? Ja tak zrobilam. Ale moze to zalezy od stanu.
MeganMarkle Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2018 8 hours ago, Xarthisius said: Przeciez pisala, ze chodzi o EAD... Combo Card to ead z advanced parole, czyli pozwala na wyjazd i powrot do USA w czasie kiedy rozpatruja AOS. @MeganMarkle Co Ty tak szalejesz dzisiaj na forum? W USA mozna zdrowo zjesc, sprzedaja kosmetyki, kart kredytowych mozna uzywac tak samo jak w Polsce do maxa byleby wczesniej splacic niz wystawienie rachunku (10% to vlade'owi chodzilo o podtrzymanie nieuzywanej karty), a Kolezanka jak nie znajdzie tej karty to wysle ponownie I-765 i dadza jej nowa. Spokojnie A co, poszaleć nie można? nie wiedziałam co to combo card, w życiu o tym nie słyszałam... a zabrzmiało dość przerażająco, także no
sly6 Napisano 2 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 2 Lutego 2018 zależy od stanu oraz biura tez,czarami trzeba pochodzić za tym jak prawo jazdy.
ana12 Napisano 5 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Lutego 2018 Dnia 1.02.2018 o 20:42, margherita_s napisał: Nie mozesz zrobic prawa jazdy, przedstawiajac w biurze potwierdzenie rozpoczecia procesu o AOS? Ja tak zrobilam. Ale moze to zalezy od stanu. jutro spróbuje bo akurat mam umówiony egzamin na 14 to już nie będę przekładać 4ty raz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.