gosia_miglanc Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 Witajcie, Jak wygląda proces sponsorowania przez osoby niespokrewnione? Jakie warunki muszą spełniać takie osoby, żeby mnie sponsorować na Green Card? Nie mam niestety rodziny w USA, ale mam znajomych z obywatelstwem. Będę wdzięczna za wszelkie porady. Pozdrawiam
kzielu Napisano 6 Marca 2018 Zgłoś Napisano 6 Marca 2018 43 minuty temu, gosia_miglanc napisał: Witajcie, Jak wygląda proces sponsorowania przez osoby niespokrewnione? Jakie warunki muszą spełniać takie osoby, żeby mnie sponsorować na Green Card? Nie mam niestety rodziny w USA, ale mam znajomych z obywatelstwem. Będę wdzięczna za wszelkie porady. Pozdrawiam Nie wygląda wcale. Nie ma takiego procesu.
andyopole Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 Gdyby była taka możliwość, to, ho ho. Ale by kwitly biznesy!
karusek Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 13 godzin temu, gosia_miglanc napisał: Witajcie, Jak wygląda proces sponsorowania przez osoby niespokrewnione? Jakie warunki muszą spełniać takie osoby, żeby mnie sponsorować na Green Card? Nie mam niestety rodziny w USA, ale mam znajomych z obywatelstwem. Będę wdzięczna za wszelkie porady. Pozdrawiam Wyjc za mnie to Cie zasponsoruje :-D [Joke}
pelasia Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 1 godzinę temu, karusek napisał: Wyjc za mnie to Cie zasponsoruje :-D [Joke} Ze niby co ma zrobić?
karusek Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 4 minuty temu, pelasia napisał: Ze niby co ma zrobić? Brakuje slowa "Mozesz" na poczatku zdania
Gość Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 *WyjDZ za mnie, a nie wyjC. Pewnie o to Pelasi chodzilo.
karusek Napisano 7 Marca 2018 Zgłoś Napisano 7 Marca 2018 4 minuty temu, Roelka napisał: *WyjDZ za mnie, a nie wyjC. Pewnie o to Pelasi chodzilo. pewnie tak. Czepiacie sie literowki. :-0
MeganMarkle Napisano 8 Marca 2018 Zgłoś Napisano 8 Marca 2018 On 3/7/2018 at 3:20 PM, karusek said: pewnie tak. Czepiacie sie literowki. :-0 Bo to nie literówka tylko błąd ortograficzny i to grubego kalibru Za to oferta zamążpójścia pewnie dla niejednej atrakcyjna
karusek Napisano 8 Marca 2018 Zgłoś Napisano 8 Marca 2018 4 minuty temu, MeganMarkle napisał: Bo to nie literówka tylko błąd ortograficzny i to grubego kalibru Za to oferta zamążpójścia pewnie dla niejednej atrakcyjna To co napisalem to nic. Pewnego pieknego dnia napisalem Ftorek a nie Wtorek :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.