gosia_miglanc Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 Witajcie, Jak wygląda proces sponsorowania przez osoby niespokrewnione? Jakie warunki muszą spełniać takie osoby, żeby mnie sponsorować na Green Card? Nie mam niestety rodziny w USA, ale mam znajomych z obywatelstwem. Będę wdzięczna za wszelkie porady. Pozdrawiam
kzielu Posted March 6, 2018 Report Posted March 6, 2018 43 minuty temu, gosia_miglanc napisał: Witajcie, Jak wygląda proces sponsorowania przez osoby niespokrewnione? Jakie warunki muszą spełniać takie osoby, żeby mnie sponsorować na Green Card? Nie mam niestety rodziny w USA, ale mam znajomych z obywatelstwem. Będę wdzięczna za wszelkie porady. Pozdrawiam Nie wygląda wcale. Nie ma takiego procesu.
andyopole Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 Gdyby była taka możliwość, to, ho ho. Ale by kwitly biznesy!
karusek Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 13 godzin temu, gosia_miglanc napisał: Witajcie, Jak wygląda proces sponsorowania przez osoby niespokrewnione? Jakie warunki muszą spełniać takie osoby, żeby mnie sponsorować na Green Card? Nie mam niestety rodziny w USA, ale mam znajomych z obywatelstwem. Będę wdzięczna za wszelkie porady. Pozdrawiam Wyjc za mnie to Cie zasponsoruje :-D [Joke}
pelasia Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 1 godzinę temu, karusek napisał: Wyjc za mnie to Cie zasponsoruje :-D [Joke} Ze niby co ma zrobić?
karusek Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 4 minuty temu, pelasia napisał: Ze niby co ma zrobić? Brakuje slowa "Mozesz" na poczatku zdania
Guest Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 *WyjDZ za mnie, a nie wyjC. Pewnie o to Pelasi chodzilo.
karusek Posted March 7, 2018 Report Posted March 7, 2018 4 minuty temu, Roelka napisał: *WyjDZ za mnie, a nie wyjC. Pewnie o to Pelasi chodzilo. pewnie tak. Czepiacie sie literowki. :-0
MeganMarkle Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 On 3/7/2018 at 3:20 PM, karusek said: pewnie tak. Czepiacie sie literowki. :-0 Bo to nie literówka tylko błąd ortograficzny i to grubego kalibru Za to oferta zamążpójścia pewnie dla niejednej atrakcyjna
karusek Posted March 8, 2018 Report Posted March 8, 2018 4 minuty temu, MeganMarkle napisał: Bo to nie literówka tylko błąd ortograficzny i to grubego kalibru Za to oferta zamążpójścia pewnie dla niejednej atrakcyjna To co napisalem to nic. Pewnego pieknego dnia napisalem Ftorek a nie Wtorek :-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.