pelasia Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 A ja nadal zamykam . Co prawda otworzyć to nie żadna sztuka, ale zawsze sobie myśle jak bedzie ktoś miał dwie walizki przed sobą i mało czasu, to otworzy tą bez kłódki aby sobie zachodu nie robić. Co do koloru to moja nadal czarna, ale za to ma rożnego rodzaju naszywki i zawsze jakas pomarańczowa dekoracje rączki wymyślam. Widac ja z daleka
Jackie Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Nigdy nie zamykam walizek na cokolwiek. Wazniejsze dla mnie jest miec takie, ktore sa z daleka widoczne na taśmie. Dlatego na starcie odrzucam przy zakupie czarne i ciemnogranatowe. Można kupować byle jaki kolor i "oznaczyć" walizkę takim oto czymś: https://www.amazon.com/dp/B07CB9L18Z/?coliid=IRMKGH29ABNPJ&colid=TFSNY918LSDC&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1
andyopole Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 2 minuty temu, Jackie napisał: Można kupować byle jaki kolor i "oznaczyć" walizkę takim oto czymś: https://www.amazon.com/dp/B07CB9L18Z/?coliid=IRMKGH29ABNPJ&colid=TFSNY918LSDC&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1 Walizka za 70 dolarow i nalepka do niej za $20. Wole piwo za to sobie kupić. 56 minut temu, pelasia napisał: A ja nadal zamykam . Co prawda otworzyć to nie żadna sztuka, ale zawsze sobie myśle jak bedzie ktoś miał dwie walizki przed sobą i mało czasu, to otworzy tą bez kłódki aby sobie zachodu nie robić. Co do koloru to moja nadal czarna, ale za to ma rożnego rodzaju naszywki i zawsze jakas pomarańczowa dekoracje rączki wymyślam. Widac ja z daleka Mozna tez przyjac inna filozofię. Walizka zamknieta na dziesiec spustów napewno zawiera coś cennego. W bagażu łatwo dostępnym trudno spodziewać się czegoś atrakcyjnego.
pelasia Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 3 godziny temu, andyopole napisał: Mozna tez przyjac inna filozofię. Walizka zamknieta na dziesiec spustów napewno zawiera coś cennego. W bagażu łatwo dostępnym trudno spodziewać się czegoś atrakcyjnego. Pewnie, że zawiera coś cennego. Majtki tylko Viktoria Secret kupuję!
andyopole Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 1 minutę temu, pelasia napisał: Pewnie, że zawiera coś cennego. Majtki tylko Viktoria Secret kupuję! Widzę że nie zajarzyłaś. Kłódka jest właśnie informacją dla złodzieja że do tej walizki warto zajrzeć.
pelasia Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 1 minutę temu, andyopole napisał: Widzę że nie zajarzyłaś. Kłódka jest właśnie informacją dla złodzieja że do tej walizki warto zajrzeć. Załapałam. Dlatego napisałam jakie to ja cenne rzeczy w tej walizce woze. Ludzie mają kłódki dla zasady, nie zawsze znaczy że tam niewiadomo jakie skarby mają.
andyopole Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 Wejdź w skórę potencjalnego złodzieja, napewno zainteresuje się domem z kratami a nie spojrzy na ten gdzie drzwi są podparte kolkiem.
Jackie Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 4 godziny temu, andyopole napisał: Walizka za 70 dolarow i nalepka do niej za $20. Wole piwo za to sobie kupić. Mnie się kotek podoba i sobie kupię
andyopole Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 16 minut temu, Jackie napisał: Mnie się kotek podoba i sobie kupię A któż bogatemu zabroni?
Jackie Napisano 15 Lipca 2018 Zgłoś Napisano 15 Lipca 2018 A skoro o gaciach była wcześniej mowa: nie trzeba już ich samemu "dekorować:, można kupić gotowe https://www.amazon.com/IGE-Innovative-Internet-Products-Contents/dp/B006C8TPNM/ref=sr_1_42?ie=UTF8&qid=1531689041&sr=8-42&keywords=travel+wallet+for+women
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.