Skocz do zawartości

Okradziony bagaż w Warszawie

mcpear

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja nadal zamykam :D. Co prawda otworzyć to nie żadna sztuka, ale zawsze sobie myśle jak bedzie ktoś miał dwie walizki przed sobą i mało czasu, to otworzy tą bez kłódki aby sobie zachodu nie robić. Co do koloru to moja nadal czarna, ale za to ma rożnego rodzaju naszywki i zawsze jakas pomarańczowa dekoracje rączki wymyślam. Widac ja z daleka :lol:

• Odpowiedzi 22
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
2 godziny temu, andyopole napisał:

Nigdy nie zamykam walizek na cokolwiek. Wazniejsze dla mnie jest miec takie, ktore sa z daleka widoczne na taśmie. Dlatego na starcie odrzucam przy zakupie czarne i ciemnogranatowe.

Można kupować byle jaki kolor i "oznaczyć" walizkę takim oto czymś:

https://www.amazon.com/dp/B07CB9L18Z/?coliid=IRMKGH29ABNPJ&colid=TFSNY918LSDC&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1

:D 

Napisano
2 minuty temu, Jackie napisał:

Można kupować byle jaki kolor i "oznaczyć" walizkę takim oto czymś:

https://www.amazon.com/dp/B07CB9L18Z/?coliid=IRMKGH29ABNPJ&colid=TFSNY918LSDC&ref_=lv_ov_lig_dp_it&th=1

:D 

Walizka za 70 dolarow i nalepka do niej za $20. Wole piwo za to sobie kupić.  :D

56 minut temu, pelasia napisał:

A ja nadal zamykam :D. Co prawda otworzyć to nie żadna sztuka, ale zawsze sobie myśle jak bedzie ktoś miał dwie walizki przed sobą i mało czasu, to otworzy tą bez kłódki aby sobie zachodu nie robić. Co do koloru to moja nadal czarna, ale za to ma rożnego rodzaju naszywki i zawsze jakas pomarańczowa dekoracje rączki wymyślam. Widac ja z daleka :lol:

Mozna tez przyjac inna filozofię. Walizka zamknieta na dziesiec spustów napewno zawiera coś cennego. W bagażu  łatwo dostępnym  trudno spodziewać się czegoś atrakcyjnego.;) 

Napisano
3 godziny temu, andyopole napisał:

Mozna tez przyjac inna filozofię. Walizka zamknieta na dziesiec spustów napewno zawiera coś cennego. W bagażu  łatwo dostępnym  trudno spodziewać się czegoś atrakcyjnego.;) 

Pewnie, że zawiera coś cennego. Majtki tylko Viktoria Secret kupuję!:P

Napisano
1 minutę temu, pelasia napisał:

Pewnie, że zawiera coś cennego. Majtki tylko Viktoria Secret kupuję!:P

Widzę że nie zajarzyłaś. ;)  Kłódka jest właśnie informacją dla złodzieja że do tej walizki warto zajrzeć. 

Napisano
1 minutę temu, andyopole napisał:

Widzę że nie zajarzyłaś. ;)  Kłódka jest właśnie informacją dla złodzieja że do tej walizki warto zajrzeć. 

Załapałam.  Dlatego napisałam jakie to ja cenne rzeczy w tej walizce woze. Ludzie mają kłódki dla zasady, nie zawsze znaczy że tam niewiadomo jakie skarby mają. 

Napisano
4 godziny temu, andyopole napisał:

Walizka za 70 dolarow i nalepka do niej za $20. Wole piwo za to sobie kupić.  :D 

Mnie się kotek podoba i sobie kupię :D 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...