agatenka Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: Przysiege mial w czerwcu wiec czas oczekiwania na co jeszcze? Na przysiege - tak wlasnie super extra dziala ten ich caly system 6 godzin temu, andyopole napisał: Przeciez po przysiedze odbieraja natychmiast GC. Kolega zaraz po egzaminie mial przysiege i w trybie "alarmowym" musial zalatwiac paszport bo mial wykupione bilety do Polski za tydzien. No wlasnie! Nawet o tym nie pomyslalam. Ja swoje papiery tez wyslalam a planuje cruise w pazdzierniku. Dajmy na to bede miala przysiege zaraz przed - no i co wtedy?
andyopole Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 W razie cuś byłbym zainteresowany biletami na cruise po promocyjnej cenie... A dokąd to?
pelasia Napisano 28 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 28 Sierpnia 2018 Andy juz zaczyna wheeling and dealing paszport mozna zrobic w jeden dzien
agatenka Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 22 godziny temu, andyopole napisał: W razie cuś byłbym zainteresowany biletami na cruise po promocyjnej cenie... A dokąd to? Moge Cie zabrac na gape w walizce A tak na powaznie, nawet niezla cena a i tak mam nadzieje ze jeszcze spadnie bo sporo kajut wolnych - 15 dni z NYC do NOLA przez: Puerto Rico, Tortola, St Marteen, St Lucia, Curacao, Aruba, Jamajka, Grand Cayman, Mexico 13 godzin temu, pelasia napisał: paszport mozna zrobic w jeden dzien Ale ze jak to? Ostatnio robilam synowi, zajelo to z 10 dni i tak uważałam ze to mega express.
pelasia Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Jest service paszport w jeden dzien. Pamietam była taka opcja jak aplikowałem. Chyba trzeba im przedstawić plan podróży czy cos.
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Z ciekawości zajrzałem na te stronę na chwilę. Czy N400 można teraz złożyć online bez formy papierowej?
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 29 minut temu, agatenka napisał: Moge Cie zabrac na gape w walizce A tak na powaznie, nawet niezla cena a i tak mam nadzieje ze jeszcze spadnie bo sporo kajut wolnych - 15 dni z NYC do NOLA przez: Puerto Rico, Tortola, St Marteen, St Lucia, Curacao, Aruba, Jamajka, Grand Cayman, Mexico Ale ze jak to? Ostatnio robilam synowi, zajelo to z 10 dni i tak uważałam ze to mega express. Taka jedna już mnie ciągnie na cruise ale to nie dla mnie.
andyopole Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Teraz, pelasia napisał: Czy Andy na ciebie czas przyszedł? Ja miałem swój czas już w 2012 roku. Jakoś zebrać się nie mogę.
pelasia Napisano 29 Sierpnia 2018 Zgłoś Napisano 29 Sierpnia 2018 Wlasnie wygooglowalam. Da sie złożyć elektronicznie(n400).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.