Skocz do zawartości

N400 czas oczekiwania

witoldyna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
7 godzin temu, andyopole napisał:

Przysiege mial w czerwcu wiec czas oczekiwania na co jeszcze?

Na przysiege :D - tak wlasnie super extra dziala ten ich caly system 

6 godzin temu, andyopole napisał:

Przeciez po przysiedze odbieraja natychmiast GC. Kolega zaraz po egzaminie mial przysiege i w trybie "alarmowym" musial zalatwiac paszport bo mial wykupione bilety do Polski za tydzien.

No wlasnie! Nawet o tym nie pomyslalam. Ja swoje papiery tez wyslalam a planuje cruise w pazdzierniku. Dajmy na to bede miala przysiege zaraz przed - no i co wtedy?  

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
22 godziny temu, andyopole napisał:

W razie cuś byłbym zainteresowany biletami na cruise po promocyjnej cenie...:P

A dokąd to?

Moge Cie zabrac na gape w walizce ;)   A tak na powaznie, nawet niezla cena a i tak mam nadzieje ze jeszcze spadnie bo sporo kajut wolnych - 15 dni z NYC do NOLA przez:

Puerto Rico, Tortola, St Marteen, St Lucia, Curacao, Aruba, Jamajka, Grand Cayman, Mexico 

13 godzin temu, pelasia napisał:

paszport mozna zrobic w jeden dzien :) 

Ale ze jak to? :blink: Ostatnio robilam synowi, zajelo to z 10 dni i tak uważałam ze to mega express. 

Napisano
29 minut temu, agatenka napisał:

Moge Cie zabrac na gape w walizce ;)   A tak na powaznie, nawet niezla cena a i tak mam nadzieje ze jeszcze spadnie bo sporo kajut wolnych - 15 dni z NYC do NOLA przez:

Puerto Rico, Tortola, St Marteen, St Lucia, Curacao, Aruba, Jamajka, Grand Cayman, Mexico 

Ale ze jak to? :blink: Ostatnio robilam synowi, zajelo to z 10 dni i tak uważałam ze to mega express. 

Taka jedna już mnie ciągnie na cruise ale to nie dla mnie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...