Skocz do zawartości

N400 czas oczekiwania

witoldyna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja tez troche leniwa bylam ( noo moze nie az 6 lat ;) ) ale syn i partner maja paszporty wiec nie chce byc jedyna w tej "drugiej" kolejce :unsure: lol

6 minut temu, andyopole napisał:

Taka jedna już mnie ciągnie na cruise ale to nie dla mnie.

Kurde ja tez myslalam ze to nie moje klimaty - a jednak.. rewelacyjna sprawa

17 minut temu, pelasia napisał:

Jest service paszport w jeden dzien. Pamietam była taka opcja jak aplikowałem. Chyba trzeba im przedstawić plan podróży czy cos. 

Jestem przekonana ze nie u mnie na wiosce. Oni to gdzies dalej wysylaja

9 minut temu, andyopole napisał:

Z ciekawości zajrzałem na te stronę na chwilę.  Czy N400 można teraz złożyć online bez formy papierowej?

Tak, 20 minut i z glowy

• Odpowiedzi 127
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 minutę temu, agatenka napisał:

Ja tez troche leniwa bylam ( noo moze nie az 6 lat ;) ) ale syn i partner maja paszporty wiec nie chce byc jedyna w tej "drugiej" kolejce :unsure: lol

Kurde ja tez myslalam ze to nie moje klimaty - a jednak.. rewelacyjna sprawa

Jestem przekonana ze nie u mnie na wiosce. Oni to gdzies dalej wysylaja

Tak, 20 minut i z glowy

Ja się na cruise nie nadaje, aż tyle nie piję. 

U nas trzeba jechać po express paszport service do Seattle.

Chyba jutro w pracy tam popatrzę. 

Napisano

Prosto z ich strony. Za cos urzędnicy musza zyc :D

$640. (Add the $85 biometric fee for a total of $725, where applicable. See exceptions below.) If you file your Form N-400 online, you may pay your fee online.  If you file your Form N-400 by mail (paper), you may pay the fee with a money order, personal check, cashier’s check, or by credit card using Form G-1450, Authorization for Credit Card Transactions. If you pay by check, you must make your check payable to the U.S. Department of Homeland Security.

Exceptions:

• Applicants 75 years of age or older do not need to pay a biometric fee. They only need to pay the $640 filing fee.
  • No fee is required for military applicants filing under section 328 or 329 of the INA.
Napisano
2 minuty temu, pelasia napisał:

Płacić tez mozna online! $725

Dzięki, Bozia Ci wynagrodzi. Paszport muszę wydobyć i wyjazdy zliczyć a hasła do sejfu nie pamiętam. Mam w pracy, w szufladzie.;)

Napisano
1 minutę temu, andyopole napisał:

Ile. I dlaczego tak drogo?

$725 o ile sie nie myle. Wszystko elektronicznie. Potrzebujesz tylko daty wyjazdów poza Usa i skany najważniejszych dokumentów ( green card, akt(y) małżeństwa, rozwodów, urodzenia dzieci itd )  

Napisano
1 minutę temu, pelasia napisał:

Prosto z ich strony. Za cos urzędnicy musza zyc :D

$640. (Add the $85 biometric fee for a total of $725, where applicable. See exceptions below.) If you file your Form N-400 online, you may pay your fee online.  If you file your Form N-400 by mail (paper), you may pay the fee with a money order, personal check, cashier’s check, or by credit card using Form G-1450, Authorization for Credit Card Transactions. If you pay by check, you must make your check payable to the U.S. Department of Homeland Security.

Exceptions:

• Applicants 75 years of age or older do not need to pay a biometric fee. They only need to pay the $640 filing fee.
  • No fee is required for military applicants filing under section 328 or 329 of the INA.

No, z odcisków się nie wykrece. Za smarkaty jestem. Jeszcze. Głupie te odciski, przecież już dwa razy brali, nie licząc powrotów że świata. 

Napisano
1 minutę temu, andyopole napisał:

Dzięki, Bozia Ci wynagrodzi. Paszport muszę wydobyć i wyjazdy zliczyć a hasła do sejfu nie pamiętam. Mam w pracy, w szufladzie.;)

Duzo łatwiej w emaila ( z bookowania biletów). Ja swojego paszportu nie moglam rozszyfrowac

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...