nofronts Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 Hej! Czy orientujecie się czy istnieje jakikolwiek cień szansy dorwać tani bilet z LA, Las Vegas lub Nowego Jorku do Polski w grudniu ? Tak na dwutygodniową podróż, żeby wrócić po świętach. Jeszcze 2 tygodnie temu były dobre ceny LA- Londyn za 210-230$ po świętach , ale widzę tendencja wzrostowa. Tylko nie mówcie o listach do św Mikołaja itp
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 Taniej nie bedzie. Ja lece 17 grudnia z LAX I wracam 12 stycznia. Ale bilet byl kupiony chyba z miesiac temu. Sprawdzam….. sprawdzilem, 4 pazdziernika.
Jackie Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 Ceny biletów z reguły idą w górę w okresie świątecznym. Czasem da się coś taniej upolować ale trzeba mieć farta.
andyopole Napisano 9 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2018 2 godziny temu, Jackie napisał: Ceny biletów z reguły idą w górę w okresie świątecznym. Czasem da się coś taniej upolować ale trzeba mieć farta. Mozliwosc spotkania tego "dobrego farta" jest odwrotnie proporcjonalne do uplywajacego czasu. Wczoraj na dodatek czytalem o spietrzeniu problemow z silnikami do Dreamlinerow w LOT-ie. A z nimi mam wracac w styczniu WAW-LAX. Wynajeli jakies stare 767 I 340 na zastepstwo.
karen!na Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 W tym czasie... No nie bardzo. Szukaj może na https://www.esky.pl/ , chociaż wątpię, żeby teraz udało Ci się jeszcze coś znaleźć. No ale nie zaszkodzi spróbować.
nofronts Napisano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 już mój partner kupił na 11 grudnia bilet, teraz pytanie czy się znajdzie powrotny
ilon Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Moze byc ciezko przed swietami i zaraz po swietach. Ja wszystkie moje loty na grudzien do Polski w przeszlosci to juz mialam tak od pazdziernika. W sumie watpie, ze bedzie jakas mega super okazja, ale powodzenia
margherita_s Napisano 13 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2018 Ja znalazlam mega okazję ($650 w obie strony, na Święta wlasnie), ale to było jeszcze w sierpniu i po dwóch dniach ceny zdrożały i do dzisiaj są takie wysokie. Dobrze, że kupiłam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.