ilya_ Napisano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2019 8 godzin temu, Booster napisał: A czy ma ktoś może informacje jak często nie wpuszczają do Stanów na granicy los Angeles ? masz cos do ukrycia ? jesli nie - to w czym problem ? wpuszczoo cie.
Jackie Napisano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2019 6 minut temu, ilya_ napisał: masz cos do ukrycia ? jesli nie - to w czym problem ? wpuszczoo cie. Eee, Cat Stevens też tak myślał
ilya_ Napisano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2019 jezeli teraz sie ludzie boja....to co bedzie jak zniosa oboiwazek wizowy i procent zawrocen z lotnisk podskoczy....pojdzie wtedy plota, ze zawracajoo i ludzie i tak i tak nie beda latac.... tak zle i tak nie dobrze....
Booster Napisano 27 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2019 15 minut temu, ilya_ napisał: masz cos do ukrycia ? jesli nie - to w czym problem ? wpuszczoo cie. Mnie wpuszczoooo, o dziewczyne mi chodzi jak zobaczą wizyte w NY pół roku, potem dwa tygodnie i jak dojdą jakieś zapiski celników to może byc smutno
Xarthisius Napisano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 27 Czerwca 2019 21 minutes ago, Booster said: Mnie wpuszczoooo, o dziewczyne mi chodzi jak zobaczą wizyte w NY pół roku, potem dwa tygodnie i jak dojdą jakieś zapiski celników to może byc smutno To jaki sens pytac o czestotliwosc czegos co nie jest zdarzeniem losowym? Jak wszystko I tak zalezy od historii indywidualnej Twojej dziewczyny... Myslisz, ze IO na LAX wyswietli sie inna historia niz temu w Chicago albo Nowym Yorku?
Booster Napisano 28 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2019 Nie. Ale wiem ze jeden strażnik machnie ręka a drugi będzie drążył temat
Jackie Napisano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2019 4 minuty temu, Booster napisał: Nie. Ale wiem ze jeden strażnik machnie ręka a drugi będzie drążył temat Na to niestety nikt nie ma wpływu.
Xarthisius Napisano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2019 3 minutes ago, Booster said: Nie. Ale wiem ze jeden strażnik machnie ręka a drugi będzie drążył temat A! To trzeba bylo tak od razu! Zaraz sciagniemy grafik oficerow z LAX i zobaczymy na ktorym gate'cie siedza Ci z gatunku poblazliwych o 13:00 w czwartek 4 lipca. Czy kiedy tam ladujecie...
ilya_ Napisano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2019 11 minut temu, Xarthisius napisał: A! To trzeba bylo tak od razu! Zaraz sciagniemy grafik oficerow z LAX i zobaczymy na ktorym gate'cie siedza Ci z gatunku poblazliwych o 13:00 w czwartek 4 lipca. Czy kiedy tam ladujecie...c jeszcze rozdziel ich wzgledem rasy. Slyszalem, ze Ci wszyscy pochodzenia krajow hiszpansko jezycznych sa mega dociekliwi.... Azjaci np machaja reka na wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.