Finch Posted September 6, 2019 Report Posted September 6, 2019 Za 2 lata kończę studia ratownika medycznego tak się zastanawiałem jak wyglada rynek w USA czy jest sens myśleć o wyjeździe czy znajdę prace w nowym jorku słyszałem np ze nursing ciezko znaleść bo masa pielęgniarek
andyopole Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Nie widzialem Payslips ale z tego co slyszalem to zarobki slabowate.
kzielu Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Dnia 6.09.2019 o 11:28, Finch napisał: Za 2 lata kończę studia ratownika medycznego tak się zastanawiałem jak wyglada rynek w USA czy jest sens myśleć o wyjeździe czy znajdę prace w nowym jorku słyszałem np ze nursing ciezko znaleść bo masa pielęgniarek A masz możliwość legalnej pracy ?
ilya_ Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 Dnia 6.09.2019 o 11:28, Finch napisał: Za 2 lata kończę studia ratownika medycznego tak się zastanawiałem jak wyglada rynek w USA czy jest sens myśleć o wyjeździe czy znajdę prace w nowym jorku słyszałem np ze nursing ciezko znaleść bo masa pielęgniarek sprawdz jak wygladaja zarobki w dostepnych zrodlach w internecie i porownaj sobie czy dla ciebie takie stawki oraz benefity z tytulu takiej pracy sa odpowiednie oraz czy jest sens myslec o takim wyjezdzie. Jak juz skonczysz myslec o wyjezdzie i stwierdzisz, ze tak, chce jechac - "to mi pasuje"...to pomysl jak dostac sie do USA legalnie i legalnie pracowac. Nielegalnie raczej ratownikiem medycznym dzis nie zostaniesz.
mola Posted September 8, 2019 Report Posted September 8, 2019 ... oraz sprawdź czy dyplom polski przełoży się na dyplom amerykański, bo się może okazać, że będziesz musiał zainwestować sporo czasu i dolarów, żeby ratownikiem w USA zostać.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.