Patryk33 Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Cześć nazywam się Patryk mieszkam w New Jersey I mam wielkie szczęście ponieważ mój Tata jest urodzonym w USA Obywayelem ale mam Jeden problem nie był w USA bardzo długi czas i w ten czas Nie jest Stałym rezydentem więc SZUKAM AFFIDAVITS OF SUPPORT ABY OTRZYMAĆ GREEN CARD....
Xarthisius Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Ja szukam sponsora na GMC Sierra, bo Zona nie chce mi kupic. Obejdzie sie bez podpisywania i-864. Moze byc w gotowce albo przelewem.
andyopole Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 3 minuty temu, Xarthisius napisał: Ja szukam sponsora na GMC Sierra, bo Zona nie chce mi kupic. Obejdzie sie bez podpisywania i-864. Moze byc w gotowce albo przelewem. Zazdroszczę mądrej żony. Ani to auto ładne ani praktyczne.
Xarthisius Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 11 minutes ago, andyopole said: Zazdroszczę mądrej żony. Ani to auto ładne ani praktyczne. Zamiast tak bezwstydnie deptac moje marzenia, dorzucil bys cos. Od podatku mozna odpisac No chyba, ze wolisz Patrykowi affidavit wystawic...
mcpear Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 42 minutes ago, Patryk33 said: Cześć nazywam się Patryk mieszkam w New Jersey I mam wielkie szczęście ponieważ mój Tata jest urodzonym w USA Obywayelem ale mam Jeden problem nie był w USA bardzo długi czas i w ten czas Nie jest Stałym rezydentem więc SZUKAM AFFIDAVITS OF SUPPORT ABY OTRZYMAĆ GREEN CARD.... to się nie dzieje na serio ...
KrysiaK Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 Nie wykluczone, ze znajdzie sie wariat ktory to podpisze.
kzielu Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 8 godzin temu, Xarthisius napisał: Zamiast tak bezwstydnie deptac moje marzenia, dorzucil bys cos. Od podatku mozna odpisac No chyba, ze wolisz Patrykowi affidavit wystawic... Gdyby to miał być F150 to bym rozważył, ale Chevy to sorry, ale nie...
MeganMarkle Napisano 14 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2020 16 hours ago, Patryk33 said: SZUKAM AFFIDAVITS OF SUPPORT ABY OTRZYMAĆ GREEN CARD.... Czy ty rozumiesz o co pytasz?
Kubaaa Napisano 29 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 29 Lutego 2020 Nie wierze w to co czytam.... czy chlopie jestes na prawie Tak glupi, ze ktos sie na to nabierze???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.