MeganMarkle Napisano 28 Października 2020 Autor Zgłoś Napisano 28 Października 2020 1 hour ago, katlia said: Niestety nie paranoja a raczej CYA. Takie podejscie to rezultaty przegranych lawsuits... once burnt, twice cautious. Ano właśnie paranoja to jest ten system prawny z pozywaniem się o wszystko aczkolwiek, to tez ma swoje zalety... Tyle, że jak na mój gust ludzie mogliby trochę mniej być przewrażliwieni na każdym punkcie
Sebol83 Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 Czyli to już idzie w trochę złym kierunku, mam na myśli, że niedługo nie będzie można o nic zapytać bo może zostać uznane za niewłaściwe. Niedługo w pytaniach zajazanych będzie pytanie o płeć... Ale to moje zdanie wyłącznie
barnclose Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 3 hours ago, Sebol83 said: Czyli to już idzie w trochę złym kierunku, mam na myśli, że niedługo nie będzie można o nic zapytać bo może zostać uznane za niewłaściwe. Niedługo w pytaniach zajazanych będzie pytanie o płeć... Ale to moje zdanie wyłącznie W sumie to w wielu aspektach juz tak jest. Na pewno jesli chodzi np. o rekrutacje. Resume nie moze miec informacji o plci i wielu innych prywatnych informacji. Zreszta to nie jest istotna informacja i nie powinno miec zadnego znaczenia w procesie rekrutacji.
katlia Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 8 hours ago, Sebol83 said: Niedługo w pytaniach zajazanych będzie pytanie o płeć... Juz tak jest.
andyopole Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 Szukamy pracownika. Bedzie musial czesto podniesc max. 60 lbs. Czy jesli zglosi sie kobieta mam ja wziac?
katlia Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 29 minutes ago, andyopole said: Szukamy pracownika. Bedzie musial czesto podniesc max. 60 lbs. Czy jesli zglosi sie kobieta mam ja wziac? Jezeli moze podniesc 60 lbs to nie mozesz z tego powodu jej NIE wziac.
andyopole Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 5 minut temu, katlia napisał: Jezeli moze podniesc 60 lbs to nie mozesz z tego powodu jej NIE wziac. Ja wiem jak to sie skonczy.
katlia Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 Just now, andyopole said: Ja wiem jak to sie skonczy. No wlasnie ze nie wiesz. I oto chodzi.
andyopole Napisano 28 Października 2020 Zgłoś Napisano 28 Października 2020 1 minutę temu, katlia napisał: No wlasnie ze nie wiesz. I oto chodzi. Wiem, to ja bede te kartony podnosil. Tak mnie w domu nauczyli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.