andyopole Napisano 16 Października 2020 Zgłoś Napisano 16 Października 2020 8 minut temu, ilon napisał: Raczej nie - chyba ze mi dom w Oregonie na wakacje chcesz zostawic Będziesz spłacać mortgage?
ilon Napisano 16 Października 2020 Zgłoś Napisano 16 Października 2020 43 minutes ago, andyopole said: Będziesz spłacać mortgage? Oczywiscie ze nie Andy, co to w ogole za pytanie
pelasia Napisano 16 Października 2020 Zgłoś Napisano 16 Października 2020 5 hours ago, ilon said: ...przyszlym roku dostane obywatelstwo i moj men bedzie bardzo chcial sie przeniesc do Europy - wtedy zwijam w mgnieniu oka Ilona jakie tu zmiany! Ja z tego co pamiętam to było randkowanie, a tu teraz jakis facet I to nawet tak na poważnie? No super i duzo pomyślności życzę!!!
ilon Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Napisano 19 Października 2020 On 10/16/2020 at 5:55 PM, pelasia said: Ilona jakie tu zmiany! Ja z tego co pamiętam to było randkowanie, a tu teraz jakis facet I to nawet tak na poważnie? No super i duzo pomyślności życzę!!! Aww dziekuje bardzo! To racja, porandkowalam sobie konkretnie przez kilka lat i tak niespodziewanie jak juz myslalam, ze chyba ktos na mnie rzucil klatwe to w koncu sie udalo poznac kogos normalnego! Pomyslnosc napewno sie przyda, pozycz mi jeszcze tylko troche cierpliwosci
andyopole Napisano 19 Października 2020 Zgłoś Napisano 19 Października 2020 6 minut temu, ilon napisał: Aww dziekuje bardzo! To racja, porandkowalam sobie konkretnie przez kilka lat i tak niespodziewanie jak juz myslalam, ze chyba ktos na mnie rzucil klatwe to w koncu sie udalo poznac kogos normalnego! Pomyslnosc napewno sie przyda, pozycz mi jeszcze tylko troche cierpliwosci To ja sie zglaszam na weselnego staroste!
ilon Napisano 21 Października 2020 Zgłoś Napisano 21 Października 2020 On 10/19/2020 at 2:14 PM, andyopole said: To ja sie zglaszam na weselnego staroste! Jaki jest zakres obowiazkow takiego starosty?
andyopole Napisano 21 Października 2020 Zgłoś Napisano 21 Października 2020 17 minut temu, ilon napisał: Jaki jest zakres obowiazkow takiego starosty? Dba o to żeby na weselnych stołach nie zabrakło trunków. Pan młody po zakupie powyższych magazynuje je "w komorce" a klucz przekazuje właśnie staroście.
pelasia Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Napisano 22 Października 2020 12 hours ago, andyopole said: Dba o to żeby na weselnych stołach nie zabrakło trunków. Pan młody po zakupie powyższych magazynuje je "w komorce" a klucz przekazuje właśnie staroście. Tylko pytanie czy to bedzie polskie wesele czy amerykańskie. Jeśli to drugie to nie będzie czego pilnować
andyopole Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Napisano 22 Października 2020 23 minuty temu, pelasia napisał: Tylko pytanie czy to bedzie polskie wesele czy amerykańskie. Jeśli to drugie to nie będzie czego pilnować Jako samozwańczy starosta mogę wyrazić zgodę tylko na polskie wesele! Komu jak komu ale wujowi Ikonka nie odmówi.
ilon Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Napisano 22 Października 2020 Hahaha, ja sobie juz kilka lat temu obiecalam, ze jak mi sie przyjdzie jeszcze w zyciu brac slub to bedzie bardzo male destination wedding - Andy, jesli Ci taka opcja odpowiada to szykuj jakies przenosnie lodowki coby ten alkohol byl podawany schlodzony na jakiejs egzotycznej plazy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.