kzielu Napisano 23 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2021 19 minutes ago, danielwro said: oraz rowniez Twojego posta o Plus Expressie i juz sie z nimi skontaktowalem. Za 3% wykupie ubezpieczenie i powinno byc ok. dzieki! Ja ich co roku mniej wiecej w tym okresie (przed swietami) uzywam od jakis 4 lat - nigdy nie mialem najmniejszego problemu.
andyopole Napisano 23 Listopada 2021 Zgłoś Napisano 23 Listopada 2021 10 godzin temu, danielwro napisał: znalazlem juz wlasciwy temat o Polonezie - - i sie przerazilem.. oraz rowniez Twojego posta o Plus Expressie i juz sie z nimi skontaktowalem. Za 3% wykupie ubezpieczenie i powinno byc ok. dzieki! Ten post o Polonezie ma 14 lat. Teraz napewno są lepsi. Albo gorsi.
MeganMarkle Napisano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2021 A ja w tym roku olałam poloneza bo nie miałam czasu się certolić z jechaniem do ich lokacji... poszłam na pocztę i zabulilam $180 za paczke do polszy .... boli do dziś :/ ale coz musze natomiast pochwalić USPS bo kartki i paczki dochodzą mi do polszy ekspresowo w tym roku. Bez porównania z latami poprzednimi
pelasia Napisano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2021 7 minutes ago, MeganMarkle said: A ja w tym roku olałam poloneza bo nie miałam czasu się certolić z jechaniem do ich lokacji... poszłam na pocztę i zabulilam $180 za paczke do polszy .... boli do dziś :/ ale coz musze natomiast pochwalić USPS bo kartki i paczki dochodzą mi do polszy ekspresowo w tym roku. Bez porównania z latami poprzednimi Oooo to moze i moja dojdzie na czas. Ja juz zapowiedzialam, ze pewnie moja kartla swiateczna zawita w lutym !
andyopole Napisano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2021 2 godziny temu, pelasia napisał: Oooo to moze i moja dojdzie na czas. Ja juz zapowiedzialam, ze pewnie moja kartla swiateczna zawita w lutym ! Wysłałem 3 listopada paczkę za $80 poczta do Białej Podlaskiej. 18 listopada dotarła do Warszawy i zaległa. Ruszyła kilka dni temu, przez Lublin, Radzyń i tracking pokazuje że jutro będzie doręczona w BP. Dwa tygodnie przez pół świata i miesiąc z Wawy do BP, sucks!
pelasia Napisano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2021 Widze jak to jest, megan nadzieje daje, a Andy odbiera!
MeganMarkle Napisano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2021 59 minutes ago, pelasia said: Widze jak to jest, megan nadzieje daje, a Andy odbiera! Ja do Polski A wysyłam a Andy do Polski B ... pozwalam sobie na taki żarcik bo mój mąż z Podlasia również i zawsze mowi ze to Polska B
andyopole Napisano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2021 Godzinę temu, pelasia napisał: Widze jak to jest, megan nadzieje daje, a Andy odbiera! Natura taka.
andyopole Napisano 20 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2021 11 minut temu, MeganMarkle napisał: Ja do Polski A wysyłam a Andy do Polski B ... pozwalam sobie na taki żarcik bo mój mąż z Podlasia również i zawsze mowi ze to Polska B Dokładnie tak samo uważam! Ale bimberek robią zacny! Ja też z Polski A. Wysyłam do Polski B bo najlepsze laski z Białej Podlaskiej!
andyopole Napisano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2021 W dniu 19.12.2021 o 15:41, MeganMarkle napisał: A ja w tym roku olałam poloneza bo nie miałam czasu się certolić z jechaniem do ich lokacji... poszłam na pocztę i zabulilam $180 za paczke do polszy .... boli do dziś :/ ale coz musze natomiast pochwalić USPS bo kartki i paczki dochodzą mi do polszy ekspresowo w tym roku. Bez porównania z latami poprzednimi Trzeba bylo wyslac USPS Priority "Flat Rate". Prawdopodobnie byloby taniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.