Skocz do zawartości

Czy moja odmowa wizy turystycznej 2 lata temu bedzie miała teraz wplyw na rozmowę...

_ew0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam nurtujące mnie pytanie. 

Czy moja odmowa wizy turystycznej 2 lata temu bedzie miała teraz wplyw na rozmowę w ambasadzie o wize narzeczenska ?

Czy konsul ma wglad na moją aplikację o stara wize turystyczna  ponieważ wpisana była mama mojego teraz narzeczonego jako członek rodziny do którego się wybieram  ?

Czy to będzie miało jakis wpkyw na k1?

Napisano
Witam. Mam nurtujące mnie pytanie. 
Czy moja odmowa wizy turystycznej 2 lata temu bedzie miała teraz wplyw na rozmowę w ambasadzie o wize narzeczenska ?
Czy konsul ma wglad na moją aplikację o stara wize turystyczna  ponieważ wpisana była mama mojego teraz narzeczonego jako członek rodziny do którego się wybieram  ?
Czy to będzie miało jakis wpkyw na k1?

Bedzie mial wglad. Ale nie powinno miec wplywu. Badz szczera jesli padnie pytanie

Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisano
2 minuty temu, Patipitts napisał:

Bedzie mial wglad. Ale nie powinno miec wplywu. Badz szczera jesli padnie pytanie

•  

A co jeżeli było powiedziane ze jadę do cioci a była to jego mama jak się z tego wyplatac w razie co 

Napisano
Napisano teraz
  •  
A co jeżeli było powiedziane ze jadę do cioci a była to jego mama jak się z tego wyplatac w razie co 

No to wyjdzie ze klamstwo bylo, nie wiem jak konsul na to zareaguje. W kazdym razie najgorsze co mozesz zrobic to w to brnac. Mowic prawde i na przyszlosc nie klamac

Napisano

Moze byc problem. Dodatkowo moze to wygenerowac pytania czy nie masz zamiaru wziac slubu z osoba ze swojej rodziny - co w wiekszosci stanow jest nielegalne.

Napisano

Jak ja bylam na rozmowie po K1 to pytali mnie o moje wyjazdy poprzednie do USA na J1, bo w sumie tak sie poznalam z moim owczesnym chlopakiem. Wydaje mi sie, ze moga cos zapytac, na przyklad jak sie poznaliscie, co robilas w USA czy cos takiego. Nie pamietam teraz jak wygladal wniosek, ale jesli dobrze pamietam, to jezeli podawalas imie osoby, ktora jedziesz odwiedzic to trzeba bylo wpisac relacje i z tego co pamietam to nie ma tam takiej opcji jak ciocia. Anyways, dobry przyklad, zeby w kazdej aplikacji pisac tak jak rzeczywiscie jest i nic nie kolorowac, bo zawsze moze to spowodowac niepotrzebne problemy w przyszlosci. 

EDIT: Sorka, nie doczytalam, ze ta wiza jednak nie byla Ci przyznana. Myslicie, ze w Ambasadzie beda pytac o wize, ktorej nie dostala, jak teraz ubiega sie o K1 tak jak powinna? Bo jakby nie bylo, to w sumie z jakis tam powodow jej nie dostala, moze Konsul sie bal, ze nie wroci, albo bedzie pracowac, czy cos takiego, a w tym wypadku K1 jest imigracyjna, wiec po co by drazyli temat? 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...