AS13 Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2023 Pytanie o wypełnianie ar-11, czyli zmiana adresu. W sekcji Case Informator, jest do wypełnienia: ZIP core used when filed, to znaczy, że trzeba podać ten pod którym się jest aktualnie, czyli np. polski?, Czy ten który był podany pierwotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 4 hours ago, AS13 said: Pytanie o wypełnianie ar-11, czyli zmiana adresu. W sekcji Case Informator, jest do wypełnienia: ZIP core used when filed, to znaczy, że trzeba podać ten pod którym się jest aktualnie, czyli np. polski?, Czy ten który był podany pierwotnie? Ten, ktory podales przy przekraczaniu granicy, badz w ambasadzie/ds-260 jezeli nie zmieniales nic na granicy. W zadnym z pol AR-11 nie ma miejsca na nic zagranicznego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don123 Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Pytanie - Czy ktoś ma może wiedzę ile obecnie czeka się na reentry permit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 34 minutes ago, don123 said: Pytanie - Czy ktoś ma może wiedzę ile obecnie czeka się na reentry permit? 80% of cases are completed within 15.5 Months (wedle https://egov.uscis.gov/processing-times/) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don123 Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 24 minuty temu, Xarthisius napisał: 80% of cases are completed within 15.5 Months (wedle https://egov.uscis.gov/processing-times/) To jeszcze pytanie. Teoretycznie - składam o reentry permit w połowie Stycznia 2023. Opuszczam USA końcem Kwietnia 2023. Jeśli do Kwietnia 2024 roku otrzymam reentry permit to nie muszę wracać w tym czasie do Stanów i mam czas na powrót do USA do terminu do którego jest wystawiony reentry permit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 11 minutes ago, don123 said: To jeszcze pytanie. Teoretycznie - składam o reentry permit w połowie Stycznia 2023. Opuszczam USA końcem Kwietnia 2023. Jeśli do Kwietnia 2024 roku otrzymam reentry permit to nie muszę wracać w tym czasie do Stanów i mam czas na powrót do USA do terminu do którego jest wystawiony reentry permit? Tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek87 Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Godzinę temu, don123 napisał: To jeszcze pytanie. Teoretycznie - składam o reentry permit w połowie Stycznia 2023. Opuszczam USA końcem Kwietnia 2023. Jeśli do Kwietnia 2024 roku otrzymam reentry permit to nie muszę wracać w tym czasie do Stanów i mam czas na powrót do USA do terminu do którego jest wystawiony reentry permit? Daj znaka jak poszło z tym reentry. Ja składam w lutym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don123 Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2023 Jasne dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katarzyna_gawor Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 Hej, lecimy pojutrze i chcę jeszcze się upewnić jakie dokumenty mamy przedstawić na granicy? Paszport, pakiet dla imigrantów, zdjęcie RTG i...? Bo znalazłam jeszcze taką informację: wypełniony formularz I-131A Application for Travel Document Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2023 11 minutes ago, katarzyna_gawor said: Hej, lecimy pojutrze i chcę jeszcze się upewnić jakie dokumenty mamy przedstawić na granicy? Paszport, pakiet dla imigrantów, zdjęcie RTG i...? Bo znalazłam jeszcze taką informację: wypełniony formularz I-131A Application for Travel Document Tylko to co dostaliscie z ambasady i paszport. Zadnych I-131A 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi