andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 11 minut temu, foladdd napisał: Widzę, że ma Pan duże doświadczenie w temacie. Zapewne jest już Pan długo w US i dużo Pan widział. Może prowadzi Pan jakiś blog o swoim życiu w US? Po pierwsze, zgodnie ze zwyczajami obowiazujacymi w sieci mowimy sobie przez "ty". ... Po drugie, nie jestem tu zbyt długo ale widzę. Bo patrzę. Po trzecie, nie, nie prowadzę żadnego bloga, kanału na YT, itp., itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foladdd Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 5 minut temu, andyopole napisał: Po pierwsze, zgodnie ze zwyczajami obowiazujacymi w sieci mowimy sobie przez "ty". ... Po drugie, nie jestem tu zbyt długo ale widzę. Bo patrzę. Po trzecie, nie, nie prowadzę żadnego bloga, kanału na YT, itp., itd. Szkoda, że nie ma kanału, tyle wiedzy się marnuje. Mógłbyś się dzielić z forumowiczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 1 minutę temu, foladdd napisał: Szkoda, że nie ma kanału, tyle wiedzy się marnuje. Mógłbyś się dzielić z forumowiczami. No właśnie @andyopole. Mógłbyś się dzielić doświadczeniem, a nie marnować tu czas pisząc te 9100+ postów.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 2 minuty temu, foladdd napisał: Szkoda, że nie ma kanału, tyle wiedzy się marnuje. Mógłbyś się dzielić z forumowiczami. Wolę sadzić pomidory, paprykę i ogórki. Przynajmniej przez pół roku jem zdrowiej. Przynieś ćwiarteczkę, rozpale bbq to sobie "pogadamy o starych karabinach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 2 minuty temu, mola napisał: No właśnie @andyopole. Mógłbyś się dzielić doświadczeniem, a nie marnować tu czas pisząc te 9100+ postów.... Aluzju poniał. Zaraz wyłażę spod pierzyny i dziś już nie bedzie postów na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foladdd Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 (edytowane) 10 minut temu, andyopole napisał: Wolę sadzić pomidory, paprykę i ogórki. Przynajmniej przez pół roku jem zdrowiej. Przynieś ćwiarteczkę, rozpale bbq to sobie "pogadamy o starych karabinach". Z Polski mam daleko. Dam zać jak wylosuję GC. Starych karabinów nie lubię. Taki mam gust. Edytowane 30 Kwietnia 2022 przez foladdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foladdd Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 10 minut temu, mola napisał: No właśnie @andyopole. Mógłbyś się dzielić doświadczeniem, a nie marnować tu czas pisząc te 9100+ postów.... głównie w "chciałbym powiedzieć, że .... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 1 minutę temu, foladdd napisał: głównie w "chciałbym powiedzieć, że .... " Zaraz młodzież powie że się stary dziad "wymandrza". ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 3 minuty temu, foladdd napisał: Z Polski mam daleko. Dam zać jak wylosuję GC. Good idea, jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foladdd Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2022 10 minut temu, andyopole napisał: Good idea, jestem za! dam znać w wątku pt. "wylosowałaś GC i masz pytania.. rok 2023, potem 2024 i tak dalej jak nie wypali wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi