poldude Napisano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2023 Czy ktoś może polecić dobry serwis telewizji polskiej. Poszukuję IPTV. Miałem kiedyś Polska.TV i bardzo lubiałem ale gdzieś zgubiłem dane kontaktowe więc jesli ktoś zna dystrybutora tego serwisu bardzo proszę o kontakt: kowalcoco@gmail.com Cytuj
agatenka Napisano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2023 Nie wiem co to IPTV, my mamy PlanetaPL i działa bez zarzutow Cytuj
andyopole Napisano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2023 A ja nie mam polskiej TV wcale. Da sie z tym zyc. Tutejszej tez nie ogladam zbyt wiele. Tym bardziej da sie z tym zyc. Cytuj
agatenka Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2023 Ja też nawet telewizora nie włączam, wykupiliśmy gdy byli rodzice i tak już została az chlop uzależnił się od TVNTurbo Cytuj
whysoserious3 Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Kup przystawkę od Vectra "Smart TV" jak będziesz w Polsce (albo niech ktoś Ci zamówi) i za około $10 miesięcznie masz wszystkie najpopularniejsze kanały do tego możesz oglądać online (Smart TV GO), na telefonie, tablecie, komputerze i oczywiście na TV za pomocą tej przystawki. Upewnij się tylko, że zadziała w US, na pewno działa na terenie Unii, ale nie wiem czy w US. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez whysoserious3 Cytuj
margherita_s Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2023 Ja używam WP Pilot (po włączeniu VPN). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi