poldude Napisano 17 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2023 Czy ktoś może polecić dobry serwis telewizji polskiej. Poszukuję IPTV. Miałem kiedyś Polska.TV i bardzo lubiałem ale gdzieś zgubiłem dane kontaktowe więc jesli ktoś zna dystrybutora tego serwisu bardzo proszę o kontakt: kowalcoco@gmail.com Cytuj
agatenka Napisano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2023 Nie wiem co to IPTV, my mamy PlanetaPL i działa bez zarzutow Cytuj
andyopole Napisano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2023 A ja nie mam polskiej TV wcale. Da sie z tym zyc. Tutejszej tez nie ogladam zbyt wiele. Tym bardziej da sie z tym zyc. Cytuj
agatenka Napisano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2023 Ja też nawet telewizora nie włączam, wykupiliśmy gdy byli rodzice i tak już została az chlop uzależnił się od TVNTurbo Cytuj
whysoserious3 Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2023 (edytowane) Kup przystawkę od Vectra "Smart TV" jak będziesz w Polsce (albo niech ktoś Ci zamówi) i za około $10 miesięcznie masz wszystkie najpopularniejsze kanały do tego możesz oglądać online (Smart TV GO), na telefonie, tablecie, komputerze i oczywiście na TV za pomocą tej przystawki. Upewnij się tylko, że zadziała w US, na pewno działa na terenie Unii, ale nie wiem czy w US. Edytowane 21 Kwietnia 2023 przez whysoserious3 Cytuj
margherita_s Napisano 21 Kwietnia 2023 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2023 Ja używam WP Pilot (po włączeniu VPN). Cytuj
przemyslaw.majdak Napisano 19 Grudnia Zgłoś Napisano 19 Grudnia (edytowane) Polecam polską telewizję na Wyspach Brytyjskich - <tu byla reklama> Edytowane 19 Grudnia przez Xarthisius Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi