Xarthisius Napisano 4 Października 2023 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2023 6 minutes ago, andyopole said: @Xarthisius, "nadeijszly" dla Ciebie ciezkie czasy.... E tam, tylko chwilowo. Przeciez nie od dzis wiadomo, ze trzeba sie zglaszac pierwszego dnia, zeby zwiekszyc swoje szanse! Potem liczba chetnych oraz ich pytan dramatycznie spada ;-) Cytuj
claude27 Napisano 4 Października 2023 Zgłoś Napisano 4 Października 2023 (edytowane) Hej :)) Nie chcę robić tutaj sobie wrogów, trzymam za wszystkich kciuki. Pytam, bo gdzieś mam w myśli wyjazd do USA, ale jako forma przygody, spróbowania czegoś nowego. Na życie w PL i zarobki nie narzekam, ale możliwość wyjazdu do Stanów...no byłoby fajnie Edytowane 4 Października 2023 przez claude27 Cytuj
andyopole Napisano 4 Października 2023 Zgłoś Napisano 4 Października 2023 5 minut temu, claude27 napisał: Hej :)) Nie chcę robić tutaj sobie wrogów, trzymam za wszystkich kciuki. Pytam, bo gdzieś mam w myśli wyjazd do USA, ale jako forma przygody, spróbowania czegoś nowego. Na życie w PL i zarobki nie narzekam, ale możliwość wyjazdu do Stanów...no byłoby fajnie My sie smiejemy poniewaz taka goraczka powtarza sie kazdego roku. Czasem pytania sa tak glupie ze trudno sobie wyobrazic a czasem wskazuja na elementarne lenistwo. Pytajacy zamiast poczytac badzo bogate archiwum w sprawie loterii woli zawracac glowe wszystkim dookola. Wielu natychmiast po zlozeniu aplikacji w pazdierniku zaczyna sie powoli pakowac, zdecydowana wiekszosc w maju sie rozpakowuje i tak co rok. 1 2 Cytuj
claude27 Napisano 4 Października 2023 Zgłoś Napisano 4 Października 2023 Czytałam forum, w miarę moich możliwości czasowych. Dowiedziałam się niedawno o takiej możliwości, zobaczyłam świeży temat i posty, stąd od razu wolałam zapytać jakie są potem zobowiązania. Nie, nie, nie ma u mnie żadnej gorączki Rozumiem ludzi, którym tak zależy na wyjazd. Cieszę się, że są wśród nas tacy, którym się udało. Jestem ciekawa czego w Stanach brakuje im z Polski. Dzięki za odpowiedź i gratuluję. Cytuj
whysoserious3 Napisano 5 Października 2023 Zgłoś Napisano 5 Października 2023 6 hours ago, Xarthisius said: Nie. Najgorsze co Cie moze w takim przypadku spotkac to oburz ze strony ludzi nierozumiejacych jak dziala loteria, ze "im miejsce zabierasz"! Jeśli 800 Polaków zostaje wylosowanych, a tylko 300 z nich dostaje wizy to tak - cała reszta 500 osób to uselessy zabierające innym miejsce. Po co się zgłaszali? Cytuj
ciucma102 Napisano 5 Października 2023 Zgłoś Napisano 5 Października 2023 To ze zostaniesz wylosowany nie jest gwarantem otrzymania wizy wiec te 500 osob ktore odpadnie w dalszych krokach wcale miejsca nie zabieralo nikomu Cytuj
mcpear Napisano 5 Października 2023 Zgłoś Napisano 5 Października 2023 Zaczyna się. @Xarthisius - też znałem kiedyś jakąś Pandorę ale ... nie chciała mi pokazać swojej puszeczki (cytując klasyków) Cytuj
m_bulka Napisano 5 Października 2023 Zgłoś Napisano 5 Października 2023 W zeszłym roku wysyłałam zgłoszenie po raz pierwszy i 3x nie. W tym trzeba ogarnąć nowe zdjęcia i próbujemy dalej. Nie obrazę się jeśli to będzie moja przedostatnia lub ostatnia zima w PL. Powodzenia wszystkim Cytuj
Xarthisius Napisano 5 Października 2023 Autor Zgłoś Napisano 5 Października 2023 (edytowane) 8 hours ago, whysoserious3 said: Jeśli 800 Polaków zostaje wylosowanych, a tylko 300 z nich dostaje wizy to tak - cała reszta 500 osób to uselessy zabierające innym miejsce. Po co się zgłaszali? Jakby Ci to wytlumaczyc zebys zrozumial... o wiem! Taki HNBS to dopiero jest useless. Tylko miejsce na dysku w bazie danych zajmuje I kwerendy spowalnia. A mogl loser wylosowac jakis sensowny numer zamiast EU345213. Takim przegrywom w USA sie nawet reki nie podaje! Edytowane 5 Października 2023 przez Xarthisius Cytuj
whysoserious3 Napisano 5 Października 2023 Zgłoś Napisano 5 Października 2023 (edytowane) 6 hours ago, Xarthisius said: Jakby Ci to wytlumaczyc zebys zrozumial... o wiem! Taki HNBS to dopiero jest useless. Tylko miejsce na dysku w bazie danych zajmuje I kwerendy spowalnia. A mogl loser wylosowac jakis sensowny numer zamiast EU345213. Takim przegrywom w USA sie nawet reki nie podaje! Chce Ci sie pisać takie pierdoły i być bezczelnym? Mam wrażenie, że macie (administracja tego forum) wszystkich za głupków i robicie z nich pośmiewisko tutaj zamiast faktycznie służyć pomocą. Nie odpisuj na to, bo nie chce mi się bawić w Twój cyniczny przekaz i chamskie podejście do drugiego człowieka. Edytowane 5 Października 2023 przez whysoserious3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi