Valaya Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Cześć, Czy ktokolwiek z Was rozważał ten kierunek? Nadal kraj anglojęzyczny, odcięty od geopolitycznych problemów, spora pula różnorakich wiz do wyboru. Chętnie poczytam Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Ja byłam jakieś dwa tygodnie, ale tylko turystycznie Przepiękny kraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valaya Napisano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Na zdjęciach czy też filmach wygląda niesamowicie, trochę daleko, ale może to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 4 hours ago, Valaya said: Cześć, Czy ktokolwiek z Was rozważał ten kierunek? Nadal kraj anglojęzyczny, odcięty od geopolitycznych problemów, spora pula różnorakich wiz do wyboru. Chętnie poczytam Wasze opinie. Ja rozważam za kazdym razem jak mnie cos zdenerwuje ale to takie podrozowanie palcem po mapie, bo nie mialam jeszcze okazji postawic tam mojej stópki. Niestety, jestem zbyt odpowiedzialnym osobnikiem, by marzyc o przeprowadzce gdzies, gdzie nawet na wakacje nie polecialam. Choc o wakacjach marzę od dawna w tym kierunku. @Joanna30 zazdroszcze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Mój ojciec rozważał i wielu kogo znam rozważało. W tym ja sam .Tylko na równi z Australią ( a nawet chyba bardziej) to kraj do którego trudno wyjechać. Druga sprawa to naprawdę piękny kraj ale szokuje ilość niebezpiecznych /jadowitych zwierząt. A umówmy się piękno tego kraju nie jest w miastach ale w przyrodzie poza nimi. I gdybym tam wyjechał to czerpał bym z nich pełnymi garściami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Pierwsze kroki imigracyjne moich znajomych w latach 80-tych. potem przeniesli sie do USA ale do dzis wspominaja jak raj utracony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 1 godzinę temu, Łukasz90 napisał: Druga sprawa to naprawdę piękny kraj ale szokuje ilość niebezpiecznych /jadowitych zwierząt. Nowozelandczycy by się z Tobą spierali. Wszystkie niebezpieczne/jadowite zwierzęta skończyły swoją podróż na Australii. Do Nowej Zelandii nie dały rady dotrzeć W Nowej Zelandii królują krowy i owce. Tych drugich jest coś koło 10 razy więcej, niż ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 12 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 3 godziny temu, pelasia napisał: Choc o wakacjach marzę od dawna w tym kierunku. @Joanna30 zazdroszcze!!!!! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10228217831566743&type=3 Nie pamiętam, czy już wklejałam link, ale jakby co, to sorry, że się powtarzam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valaya Napisano 12 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2023 Godzinę temu, Joanna30 napisał: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10228217831566743&type=3 Nie pamiętam, czy już wklejałam link, ale jakby co, to sorry, że się powtarzam Ale mega. Zazdro wielkie. Już wiem gdzie jadę na najbliższy trip, ale te 26 godzin lotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2023 Nie 26, tylko 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi