Xarthisius Napisano Poniedziałek o 16:47 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 16:47 23 minutes ago, mr.stylo said: 14-08 miały miejsce ponoć jakieś orzeczenia dotyczące problematyki DV 2026 --- ktoś coś zgłębił na ten temat ? Nie, nie stalo sie nic ciekawego. Na przyszlosc jak zadajesz takie mgliste pytania to pisz skad dochodza do Ciebie takie plotki. Bedzie sie latwiej odniesc. Cytuj
mr.stylo Napisano Poniedziałek o 18:52 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 18:52 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Na przyszlosc jak zadajesz takie mgliste pytania to pisz skad dochodza do Ciebie takie plotki Nie chciałem Cię drażnić pisząc że wszystko wiedząca wróżka PLE PLE - GPT takie newsy sprzedaje pokątnie . Cytuj
Xarthisius Napisano 15 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 15 godzin temu On 8/6/2026 at 9:41 AM, Xarthisius said: Nie zdziwilbym sie wcale gdyby we wrzesniowym biuletynie pojawila sie tabelka z cutoffami na pazdziernik dla loterii, ktora nawet nie zostala rozpisana. Brak wiary to mozna wykazywac wobec Boga, a nie bezwladnosci urzedow i biurokracji. Wybrali jednak opcje braku tabelki na pazdziernik. Jest wrzesniowy biuletyn (opublikowany po nocy) i nie ma zadnej wzmianki na temat DV27 https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-september-2026.html Cytuj
Teru Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu 3 hours ago, Xarthisius said: Wybrać jednak opcję braku tabeli na pazdziernik. Jest wrzesniowy biuletyn (opublikowany po nocy) i nie ma zadnej wzmianki na temat DV27 https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-september-2026.html Co za burdel Cytuj
mr.stylo Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, Xarthisius napisał: Wybrali jednak opcje braku tabelki na pazdziernik. Jest wrzesniowy biuletyn (opublikowany po nocy) i nie ma zadnej wzmianki na temat DV27 Czyli proces o nierozpisanie DV 27 przegrali w przedbiegach . Samowolka na całego . Ja to się zastanawiam jakim cudem nikt nie będzie za to siedział . Cytuj
kzielu Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu 5 hours ago, mr.stylo said: Czyli proces o nierozpisanie DV 27 przegrali w przedbiegach . Samowolka na całego . Ja to się zastanawiam jakim cudem nikt nie będzie za to siedział . maly off topic - Hate to break that to you, ale to jest akurat kompletnie nic w porownaniu do wszystkich innych niezgodnych z prawem rzeczy ktora obecna administracja robi i sie niczym nie przejmuje. Wiec nikt za to absolutnie nie bedzie siedzial bo jest tysiac innych rzeczy ktore mialy by pierwszenstwo jakby ktos chcial sie sadzic. 1 Cytuj
katlia Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 9 hours ago, Teru said: Co za burdel Po prostu rzad pod dyrekcja trumpa... Cytuj
katlia Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu (edytowane) 6 hours ago, mr.stylo said: Czyli proces o nierozpisanie DV 27 przegrali w przedbiegach . Samowolka na całego . Ja to się zastanawiam jakim cudem nikt nie będzie za to siedział . No chyba zartujesz... nikt nie bedzie siedzial za odciecie biednych dzieci od funduszy na jedzenie... za strate ubezpieczenia medycznego przez miliony Amerykanow... za durna wojne w Iranie... za bankructwa farmerow... za historyczna korupcje... za zniszczenie Bialego Domu. A ty myslisz ze ktos ma siedziec za DV?????? Przecietny Amerykanin nawet nie wie ze istnieje cos takiego i ma ja gdzies kiedy sie dowiedza. trump przekonal spoleczenstwo ze imigrant=zlodziej,morderca,gwlaciciel. Making America Great Again! Edytowane 2 godziny temu przez katlia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi