Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
23 minutes ago, mr.stylo said:

14-08  miały miejsce ponoć jakieś orzeczenia dotyczące problematyki DV 2026 --- ktoś coś zgłębił na ten temat ? 

Nie, nie stalo sie nic ciekawego. Na przyszlosc jak zadajesz takie mgliste pytania to pisz skad dochodza do Ciebie takie plotki. Bedzie sie latwiej odniesc.

Napisano
2 godziny temu, Xarthisius napisał:

Na przyszlosc jak zadajesz takie mgliste pytania to pisz skad dochodza do Ciebie takie plotki

Nie chciałem Cię drażnić pisząc że  wszystko wiedząca wróżka PLE PLE - GPT takie newsy sprzedaje pokątnie .

Napisano
On 8/6/2026 at 9:41 AM, Xarthisius said:

Nie zdziwilbym sie wcale gdyby we wrzesniowym biuletynie pojawila sie tabelka z cutoffami na pazdziernik dla loterii, ktora nawet nie zostala rozpisana. Brak wiary to mozna wykazywac wobec Boga, a nie bezwladnosci urzedow i biurokracji.

Wybrali jednak opcje braku tabelki na pazdziernik. Jest wrzesniowy biuletyn (opublikowany po nocy) i nie ma zadnej wzmianki na temat DV27

https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-september-2026.html

Napisano
6 godzin temu, Xarthisius napisał:

Wybrali jednak opcje braku tabelki na pazdziernik. Jest wrzesniowy biuletyn (opublikowany po nocy) i nie ma zadnej wzmianki na temat DV27

Czyli proces o nierozpisanie DV 27 przegrali w przedbiegach . Samowolka na całego . Ja to się zastanawiam jakim cudem nikt nie będzie za to siedział .

Napisano
5 hours ago, mr.stylo said:

Czyli proces o nierozpisanie DV 27 przegrali w przedbiegach . Samowolka na całego . Ja to się zastanawiam jakim cudem nikt nie będzie za to siedział .

maly off topic -  Hate to break that to you, ale to jest akurat kompletnie nic w porownaniu do  wszystkich innych niezgodnych z prawem rzeczy ktora obecna administracja robi i sie niczym nie przejmuje. Wiec nikt za to absolutnie nie bedzie siedzial bo jest tysiac innych rzeczy ktore mialy by pierwszenstwo jakby ktos chcial sie sadzic.

• Upvote 1
Napisano (edytowane)
6 hours ago, mr.stylo said:

No chyba zartujesz... nikt nie bedzie siedzial za odciecie biednych dzieci od funduszy na jedzenie... za strate ubezpieczenia medycznego przez miliony Amerykanow... za durna wojne w Iranie... za bankructwa farmerow... za historyczna korupcje... za zniszczenie Bialego Domu. A ty myslisz ze ktos ma siedziec za DV?????? Przecietny Amerykanin nawet nie wie ze istnieje cos takiego i ma ja gdzies kiedy sie dowiedza. trump przekonal spoleczenstwo ze imigrant=zlodziej,morderca,gwlaciciel. Making America Great Again! 

Edytowane przez katlia