Mingan Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 jade z Columbusa i nasze wizy zostały już odebrane ( a interview miałam we wtorek) więc może najlepiej zadzwoń do biura i zapytaj bo to widocznie od biura zalezy gdzie jedziesz i kiedy?
anyz Napisano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 btc daje paszporty razem z biletami , czyli nie wczesniej jak po zalatwieniu biletu i dostarczeniu {razem z paszportem} do oddziału w ktorym sie zapisujesz - w zeszłym roku odbierałem na początku maja
CisseK Napisano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 witam !!! jezeli chodzi o ambasade i pewne zasady ktore tam panuja... to jedna wielka paranoja... kazano mi wyrobic nowe zdjecie... z tego wzgledu... ze w ubieglym roku mialem te same... musialem skoczyc do fotografa przy ambasadzie i zrobic identyczna fote...
tissaya Napisano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 kazano mi wyrobic nowe zdjecie... z tego wzgledu... ze w ubieglym roku mialem te same... no coz... powszechnie wiadomo,ze nie mozna o wizy dawac zdjecia tego samego co w zeszlym roku sie mialo. wiec nie rozumiem twojego zbulwersowania. trzeba czytac instrukcje..i tyle
CisseK Napisano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 21 Kwietnia 2006 hym... "instrukcje" przeczytalem... i zapewniam Cie... ze zdjecie zarowno z tego jak i z bylego roku... niczym sie nie roznilo... no moze po za kolorem koszulki...
cytrynka Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 hym... "instrukcje" przeczytalem...i zapewniam Cie... ze zdjecie zarowno z tego jak i z bylego roku... niczym sie nie roznilo... no moze po za kolorem koszulki... W instrukcji wyraznie jest napisane, ze fotka nie moze byc starsza niz 6 miesiecy.... skoro maja takie zasdady to nalezy ich przestrzegac... i nie widze w tym nic dziwnego i bulwersujacego. Wiadomo, ze nie da sie zrobic dwoch identycznych zdjec.... i jesli nawet nie zmieniles sie w ciagu roku to nowa fotka jest na pewno inna niz poprzednia.
Mingan Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 amerykanie i biurokracja ja już zdążyłem się do tego przyzwyczaić
maciekrep Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 I have Da Visa, at last :] bez problemowo ytp to zorganizowało :] duzo osob z 150 ja mialem szczescie ze mialem numerek 22 :D
Mingan Napisano 24 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2006 no też się pochwale że mam teoretycznie już wize(: co do konsulatu w ostatnich dwoch okienkach byli bardzi pogodni goście jak było przedemną z 30osob dziś to wszyscy dostali wize, gość z okienka 4 zadawał mało pytan a gość z okna 5 ( taki szczupły z brudką) ucinał sobie pogawędki beka ogolnie ,polacy zestresowani a amerykanie uśmiechnięci i troche atmosfere rozładowywali
meditop21 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Czy ktos kto miał wizyte w ambasadzie w Warszawie w dniu 11.04 ma juz wize do odebrania ? (biuro BTC) Ja juz zaczynam sie niepokoic, ze to tak dlugo trwa.. :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.