darop Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 Czy ktos kto miał wizyte w ambasadzie w Warszawie w dniu 11.04 ma juz wize do odebrania ? (biuro BTC) Ja juz zaczynam sie niepokoic, ze to tak dlugo trwa.. :/ btc jest cwane i da ci paszport z wizą razem z biletem czyli jak za niego zapłacisz, czyż to nie jest proste posunięcie z ich strony a ceny bedą już niedługo bez obaw, tzn. chyba można się bać ceny
meditop21 Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 heh...cwane to btc rzeczywiscie.. :/ a ceny tez sie zaczynam obawiac coraz bardziej..
czeslaw Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 To nieprawda. Ja byłem w konsulacie 6 kwietnia, wizę miałem do odebrania od ostatniego wtorku (25.4), dziś po nią poszedłem i dostałem paszport. A jeszcze nie powiedzieli ile konkretnie ma kosztować bilet i nie musiałem nic płacić.
darop Napisano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2006 no i chol... musze Ci przyznać racje, po twoim poście z niedowierzaniem wszedłem do strefy uczestnika a tam jak byk pisze, że moge jechać odebrać paszport, dzisiaj to zmienili PS. troszke pojechałem przyznaje ale zaczeli mnie wkurzać tak ogólnie
anyz Napisano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2006 tak paszport mozna odebrać bez potrzeby placenia za bilet - ja cały czas czekam na lepsze kursy walut :wink: - a tu coraz gorzej :?
jok Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 jestem kolejną szczęśliwą osobą, która stała się posiadaczem wizy J1 poszło nawet szybciej niż myślałem
kikunia Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 pisz pisz jak było:) i jakie miałes pytanka? byłes w warszawie tak?
lukaszk Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 mam pytankodo wszystkich?? moze głupio zabrzmiale dowiedziałem sie o tym programie (tzn tak dogłębnie) w długi weekend majowy:) i moje pytanie brzmi->czy jeśli teraz zacznę sobie załatwiać to wszystko to czy warto? Czy nie jest już za poźno?? Dodam tylko ze rozmawiałem juz z biurem AMTA i Pan powiedział mi, że śmiało mogę próbować co Wy na to? czekam na odp z utęsknieniem bo mam zamiar w sobotę (6 maja) umówić się z nim na rozmowę czekammmmmmmmmmm
Kevin Napisano 4 Maja 2006 Zgłoś Napisano 4 Maja 2006 zawsze jest pora... teraz tylko ciekawe czy dostaniesz jakas fajna fuche,.... jesli ejstes zdecydowany to uderzaj tam czym predzej.. a kolejna sprawa chyba nie ttrafiłes z tematem rozmowy... stworz sobie temat w dziale W&T i tam ludzie ci odpowiedza... według mnie dasz jeszcze rade.. ale bedzie ciezko
Flame of Udun Napisano 5 Maja 2006 Zgłoś Napisano 5 Maja 2006 Prosze sie trzymac glownego watku tematu. Jesli masz jakies inne pytanie zaloz inny watek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.