Skocz do zawartości

Czy ktoś nie dostał już wizy J1 i jak bylo w ambasadzie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktos kto miał wizyte w ambasadzie w Warszawie w dniu 11.04 ma juz wize do odebrania ?  (biuro BTC) :lol: Ja juz zaczynam sie niepokoic, ze to tak dlugo trwa.. :/

btc jest cwane i da ci paszport z wizą razem z biletem czyli jak za niego zapłacisz, czyż to nie jest proste posunięcie z ich strony :lol: a ceny bedą już niedługo bez obaw, tzn. chyba można się bać ceny

• Odpowiedzi 273
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

To nieprawda.

Ja byłem w konsulacie 6 kwietnia, wizę miałem do odebrania od ostatniego wtorku (25.4), dziś po nią poszedłem i dostałem paszport. A jeszcze nie powiedzieli ile konkretnie ma kosztować bilet i nie musiałem nic płacić.

Napisano

no i chol... musze Ci przyznać racje, po twoim poście z niedowierzaniem wszedłem do strefy uczestnika a tam jak byk pisze, że moge jechać odebrać paszport, dzisiaj to zmienili

PS. troszke pojechałem przyznaje ale zaczeli mnie wkurzać tak ogólnie

Napisano

tak paszport mozna odebrać bez potrzeby placenia za bilet - ja cały

czas czekam na lepsze kursy walut :wink: - a tu coraz gorzej :?

Napisano

jestem kolejną szczęśliwą osobą, która stała się posiadaczem wizy J1 :lol: poszło nawet szybciej niż myślałem

Napisano

mam pytankodo wszystkich?? moze głupio zabrzmiale dowiedziałem sie o tym programie (tzn tak dogłębnie) w długi weekend majowy:)

i moje pytanie brzmi->czy jeśli teraz zacznę sobie załatwiać to wszystko to czy warto? Czy nie jest już za poźno??

Dodam tylko ze rozmawiałem juz z biurem AMTA i Pan powiedział mi, że śmiało mogę próbować

co Wy na to?

czekam na odp z utęsknieniem bo mam zamiar w sobotę (6 maja) umówić się z nim na rozmowę

czekammmmmmmmmmm

Napisano

zawsze jest pora... teraz tylko ciekawe czy dostaniesz jakas fajna fuche,.... jesli ejstes zdecydowany to uderzaj tam czym predzej.. a kolejna sprawa chyba nie ttrafiłes z tematem rozmowy... stworz sobie temat w dziale W&T i tam ludzie ci odpowiedza... według mnie dasz jeszcze rade.. ale bedzie ciezko

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...