Skocz do zawartości

Czy ktoś nie dostał już wizy J1 i jak bylo w ambasadzie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 273
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

mam rozmowe 22 maja, nie bede miała indeksu-trudno-mam nadzieję,ze tak jak w przypadku "Suchoja" nie poproszą o niego.

A tak jeszcze zapytam, Suchoj nie miałeś indeksu ,co byś zrobił gdyby konsul chciał go zobaczyć? Co się dzieje w przypadku gdy chcą go zaobaczyć? Dają nowy termin? Jejku,zazdroszcze tym co mają już ambasadę za sobą!

Napisano

bo jest pusty!!!!! Nie musimy ich zdawać w dziekanacie, bardziej liczą się karty, do tego mam ITS i moge zaliczać indywidualnie przedmioty,wiec sporo sobie zostawiłam na potem. Teraz jestem zła,ze tych wpisów nie pilnowałam,nawet pieczątek nie mam, mam tylko z pierwszego roku.......z takim nie moge tam pójść bo wzbudzi pewnie więcej wątpliwości niż jego brak.

Napisano

Ja też nie mam żadnego wpisu ale index biore u mnie sesja dopiero od 1 czerwca... I co z tego ze nie mam żadnego wpisu...

Może być gorzej jak bedą chcieli a nie bedziesz miała... Oni i tak dokładnie tego nie ogladają...

Zresztą niech mądrzejsi Ci poradzą... :)

Napisano

hmm.....też masz racje.tylko ja nie mam wpisów z innych lat, sama nie wiem, jutro jeszcze do szkoły ide, może coś mi tam cudne Panie w dziekanacie powspisują z protokołów,ale jakoś na to nie licze :)

Napisano

jak macie jakies problemy z indeksem to wezcie zaswiadczenie ze jestescie studentami i wykaz ocen a konsulowi powiecie ze index jest w dziekanacie.

Z maila przyslanego z BTC wynika ze do tej pory 1300 osob bylo od nich na rozmowie w ambasadzie i tylko jedna (obcokrajowiec) nie dostala wizy, wiec nie ma sie wogole czym przejmowac

powodzenia

pozdr

Napisano

dzwoniłam do szkoły, dadzą mi ten wykaz ocen, wezmę pismo o przyznaniu indywidualnego toku studiów i te braki w ocenach chyba uda sie wytłumaczyć :) a najlepiej jak w ogóle tego nie poproszą, bo teraz podobno co 10 osoba pokazuje indeks

Napisano

a ja bylam wczoraj w ambasadzie w warszawie. prawnie nie bylo kolejek, wszystko poszlo bez problemu. konsul pytal mi sie jako kto procowalam wczesniej ( bylam juz w US 2 razy ) i ktora prace lubilam najbardziej i dlaczego. a i czy byli tez tam jacys polacy. i to tyle. nie sprawdzal indexu nie sprawdzal legitki. jak widzialam to chyba wszyscy dostali, bylo tylko kilka osob ktormy powiedzieli ze musza jeszcze pare rzeczy sprawdzic, podzwonic i dopiero sie zdecyduja czy dadza wize czy nie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...