Keyser Soze Napisano 12 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 12 Lipca 2006 w szukaniu pracy polecam www.monster.com zaloz se konto a czasami sami cie znajda, i jez bardzo duzo ofert pracy. Warto tez wybrac sie do paru agencji posrednictwa pracy zajmujacych sie twoja branza.ja no poczatku mialam troche problemu bo nie mialam dobrych referencji , ale po paru miesiacach calkiem fajna robota sie znalazla. powodzenia i miez wysoko, zbyt duzo naszych ludzi po studiach sprzata tutaj domy etc. Krysia Włąsnie wrzucilem swoje resume na monster.com, poza tym cały czas wysyłam aplikacje do pracodawców jak i posrednikow. Z praca na bank jest tam o wiele łatwiej niz u nas, jednak co 5% bezrobocia to nie 30%....... Narazie najbardziej nurtuje mnie kwestia biletu...LOT ma wszytkie bilety w oklicach 10.8. do SF ale tylko przez NYC gdzie jest tylko 100 minut na przesiadke a watpie by w tak krotkim czasie odbic karte u oficera itd... Dlatego tez szukam biletow innych linii, najlepeij zeby miedzylodowania nie było w USA.
gabrielangel Napisano 13 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2006 SAS zdaje sie ma loty na zachod bez miedzyladowania, tyle tylko ze zazwyczaj jest drozszy duzo. pozdro
Keyser Soze Napisano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Lipca 2006 Własnie wrocilem z LOTu na Jerozolismkich i zabukowalem lot na 9 sierpnia na JFK gdzie bede na 16 i bede miec 5h na dopelnienie formalnosci z oficerem no i zalatowanie sie Deltą o 21 do Frisco, gdzie wyladuje 0.30 dnia nastepnego. Do soboty w poludnie mam rezerwacje, 2850PLN / 890$ do rzygnięcia. Musze sie tylko ustatwic ze znajomym by mne odebrali po polnocy i jak tylko mi to potwierdzą - jestem zdrów.
katlia Napisano 13 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2006 Jedna uwaga: nikt, absolutnie nikt w Kaliforni nie nazywa -- i nigdy nie nazywal -- SF 'Frisco'. To jest nielubiony turystyczny cliche i raczej przestazony. To jest zawsze albo San Francisco albo -- po prostu -- the city. Powiesz komukolwiek w calej gornej polowie Kaliforni, I live in the city, i od razu bedzie zrozumiale gdzie. A tak poza tym, dobrej podrozy!
Keyser Soze Napisano 13 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 13 Lipca 2006 Spoko, przyjalem do wiadomości.... :wink: Po prostu ma przyjaciólkę tam urodzona przed wieloma laty, która od prawied dyhy mieszka w Polsce...i ona tak mowila na swa najbliższą okolicę....dllatego myslałem w dobrej wierze ze moge tu przycwaniakować... :wink: a tu motyyyyylaaa nogaaa :twisted:
karina Napisano 13 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 13 Lipca 2006 Keyser sprawdz wymogi dotyczace bagazu w Delcie. Lot krajowy traktowany jest inaczej niz international.
pat Napisano 14 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2006 Keyser, skoro szukasz parcy w Bay Area(uwielbiam SF !!) to sprawdz oferty pracy na www.craigslist.org ja wlasnie tu znalazlam. a nowe ogloszenia pojawiaja sie co kilka min! Aaa Examinera i cala reszte gazet to juz na bank znasz:)) zycze powodzenia w osiedlaniu sie w najbardziej liberalnym miescie pieknie tam jest!
Keyser Soze Napisano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2006 Keyser sprawdz wymogi dotyczace bagazu w Delcie. Lot krajowy traktowany jest inaczej niz international. Dzięki za radę :idea: Własnie to sprawdziłem, chyba mój bagaż mieści sie w standardzie :wink: Keyser, skoro szukasz parcy w Bay Area(uwielbiam SF Wykrzyknik) to sprawdz oferty pracy na www.craigslist.org ja wlasnie tu znalazlam. a nowe ogloszenia pojawiaja sie co kilka min! Aaa Examinera i cala reszte gazet to juz na bank znasz:))zycze powodzenia w osiedlaniu sie w najbardziej liberalnym miescie Smile pieknie tam jest! Na bieżaco sledze tę stronkę, rzeczyiście mnóstwo ofert jest tam tak jesli chodzi o pracę jak i o mieszkanie :wink: Cała lokalna prasa juz sie dziwi na widok mojego resume :wink:
pat Napisano 14 Lipca 2006 Zgłoś Napisano 14 Lipca 2006 a tu byles ? www.bajobs.com tez duzo ofert z bay area!
Keyser Soze Napisano 14 Lipca 2006 Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 2006 Dzieki 8) Wlasnie sie zarejestrowalem :idea:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.