Skocz do zawartości

GC i zycie w Bay Area.......... ;-) ......[wlasnie mija rok]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzieki Wojtek, no wiesz, teraz to jedynie co sie moze przydarzyc to szostka w totka, gram czasami ;-) A poza tym to proza zycia, ale nie narzekam ;-)

• Odpowiedzi 353
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Też chętnie bym się dowiedział, co nowego u Ciebie. Polecam też hiszpańską loterię z okazji świąt 22 grudnia. W zeszłym roku nagroda to było chyba coś 232 mln euro, ale tu nie jestem pewien, ale wiem, że kosmiczna suma. Ciekaw jestem, jak tam z robotą :)?

• 1 rok później...
  • 8 miesięcy później...
  • 6 miesięcy później...
Napisano

ja wlasnie sie niedawno dowiedzialam ze wygralam znaczy ta mozliwosc dalszego skladania w tej loterii, i sie juz boje bo to taka wielka zmiana taka emigracja, mam tam takiego znajomego , ale nie mam duzo kasy i nie wiem czy mnie wypuszcza, a jesli nawet to nie wiem czy sobie tam poradze, i czy jest tam latwo dostac prace taka powyzej tysiaca dolarow bo szczerze mowiac jak ponizej tysiaca to by bylo strasznie malo i ciezko by bylo wyzyc, na tamte warunki, mam tam kilku znajomych, jeden jest po studiach ksiegowosci amerykaniec i jakos nie moze znalezc pracy tyle ze on jest troche dziwny, sam mowi ze ma lekkie disability dotyczace procesow myslowych moze dlatego go nie przyjmuja. A drugi znajomy do ktorego chce jechac nie ma pracy i zyje z mama wiec nie wiem czy tam jest tak ciezko z praca czy on sie zrobil leniwy.

• 1 rok później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...