Keyser Soze Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Dzieki Wojtek, no wiesz, teraz to jedynie co sie moze przydarzyc to szostka w totka, gram czasami ;-) A poza tym to proza zycia, ale nie narzekam ;-)
Wojtek18 Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 To powodzenia z szostka,a jak Cie najdzie wena to wrzuć pare zdan co u Ciebie itd...bo fajnie sie czyta takie forum szacun, pozdrawiam...
Sleak Napisano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Też chętnie bym się dowiedział, co nowego u Ciebie. Polecam też hiszpańską loterię z okazji świąt 22 grudnia. W zeszłym roku nagroda to było chyba coś 232 mln euro, ale tu nie jestem pewien, ale wiem, że kosmiczna suma. Ciekaw jestem, jak tam z robotą ?
Keyser Soze Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Aktualnie nie ma mnie w Stanach, jestem we Wloszech, wracam w polowie stycznia wiec sie odezwe bankowo...............................
Mateusz K. Napisano 12 Lutego 2014 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2014 Coś temat przycichł... Już prawie rok bez żadnej wiadomości. Jak tam życie w USA ?
Aplikant1984 Napisano 24 Października 2014 Zgłoś Napisano 24 Października 2014 Szkoda, że dawno nic nie napisał. Bo fajnie chłopaka się czytało. p.s. zresztą ja też ostatnio nie udzielałem się na forum. przepraszam.
jkb Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Napisano 25 Października 2014 Chociaz bez wielkiej nadziei, tez czekam na update od Keysera!
ilya_ Napisano 25 Października 2014 Zgłoś Napisano 25 Października 2014 to blisko 2 lata....ktos cos wie ?
megan07 Napisano 19 Maja 2015 Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 ja wlasnie sie niedawno dowiedzialam ze wygralam znaczy ta mozliwosc dalszego skladania w tej loterii, i sie juz boje bo to taka wielka zmiana taka emigracja, mam tam takiego znajomego , ale nie mam duzo kasy i nie wiem czy mnie wypuszcza, a jesli nawet to nie wiem czy sobie tam poradze, i czy jest tam latwo dostac prace taka powyzej tysiaca dolarow bo szczerze mowiac jak ponizej tysiaca to by bylo strasznie malo i ciezko by bylo wyzyc, na tamte warunki, mam tam kilku znajomych, jeden jest po studiach ksiegowosci amerykaniec i jakos nie moze znalezc pracy tyle ze on jest troche dziwny, sam mowi ze ma lekkie disability dotyczace procesow myslowych moze dlatego go nie przyjmuja. A drugi znajomy do ktorego chce jechac nie ma pracy i zyje z mama wiec nie wiem czy tam jest tak ciezko z praca czy on sie zrobil leniwy.
georg700 Napisano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Napisano 21 Stycznia 2017 Keyser żyje? Ewentualnie jest tu ktoś inny obyty w San Francisco i Bay Area?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.