sly6 Napisano 15 Października 2007 Zgłoś Napisano 15 Października 2007 Magnum dyskutowac mozna i nalezy (wazne aby ta i inna dyskusja byla kulturalna)
Magnum Napisano 15 Października 2007 Zgłoś Napisano 15 Października 2007 Staram się nią na takim poziomie utrzymać. I właśnie chciałem was zapytać: czy Polacy mieszkający za granica powinni mieć prawo głosu w Polsce?
gabrielangel Napisano 15 Października 2007 Zgłoś Napisano 15 Października 2007 A dla mnie normalnosc to co innego,nie mowie ze Polityka nie jest wazna ale wazniejsze dla mnie jest to czy ktos mi nie podstawi nogi,czy za powiedzenie o sobie prawdy nikt nie bedzie sie smial i nabijal z tego a jak bedzie to robil to bedzie to mniejszosci bo chyba tego nie da sie wytepic wsrod ludzi.Jesli miej wiecej pewnych spraw sie pozbedziemy wtedy zobaczysz ze Polityka nie bedzie Cie bolala bo zycie bedzie zbyt piekne aby tym sie zajmowac,no chyba ze na wyborach sobie o tym przypomnisz To jest wyzszy stopien normalnosci Zanim sie jednak do niego dojdzie to inne rzeczy musza byc normalne, np. rzad, ktory ma ksztaltowac Polske, ale w sposob nieintruzywny.
gabrielangel Napisano 15 Października 2007 Zgłoś Napisano 15 Października 2007 Staram się nią na takim poziomie utrzymać. I właśnie chciałem was zapytać: czy Polacy mieszkający za granica powinni mieć prawo głosu w Polsce? Osobiscie uwazam, ze tak. Dopoki jest sie obywatelem danego kraju. Nigdy nie wiadomo czy emigrant nie wroci - pozatym wiekszosc ma w Polsce rodziny i powinni miec prawo glosu co do ich przyszlosci.
sly6 Napisano 15 Października 2007 Zgłoś Napisano 15 Października 2007 gabrielangela czy rzad to nie ludzie?bo jesli zmienia sie ludzie to sam zobaczysz jakie beda zmiany,bo pamietaj o tym ze Polityka zawsze byla,jest i bedzie brudna .I nie sadze ze to jest cos trudnego,poprostu trzeba duzo chamstwa przygasic i sam zobaczysz ze Ono nie bedzie mialo racji bytu a jak narazie dobrze sie ma i nie widac tego konca a szkoda
bozenna Napisano 16 Października 2007 Zgłoś Napisano 16 Października 2007 Magnum - dziecko - jestes niepelnoletni jeszcze wiec nie mozesz glosowac -- to jest fakt , Twoja to sprawa czy bedziesz glosowal jak juz bedziesz mial takie prawo . Ja mam takie prawo i korzystam z niego dlatego tez ide glosowac na PiS. Koncze dyskusje w tym temacie Powodzenia.
Magnum Napisano 16 Października 2007 Zgłoś Napisano 16 Października 2007 Droga pani bozenno, wypraszam sobie nazywanie mnie dzieckiem, nawet nie wiesz ile mam lat, .Naucz się troche kultury pani wyborco. Po drugie nie interesuje mnie czy idziesz głosować czy nie, mnie interesuje to, czy POLACY MIESZKAJĄCY ZA GRANICĄ POWINNI MIEĆ PRAWO GŁOSU I DLACZEGO, bo to, że idziesz głosować na PiS słyszę już po raz piąty.. A To moja sprawa, owszem. Ale skąd taka nagła zmiana decyzji? Jeszcze post wcześniej mówiłaś "Uwierz mi też byś głosował bo to obowiązek każdego Polaka". . Naucz się troche kultury pani wyborco.
bozenna Napisano 17 Października 2007 Zgłoś Napisano 17 Października 2007 Nie ucz mnie kultury-i nie pisz mi prywatnych wiadomosci-dokladnie wiesz o co chodzi. powyzej odpowiedzialam Ci na Twoja prywatna wiadomosc do mnie /tylko nie wiem dlaczego ta wiadomosc w poprzedniej odp.zostala wycieta/ przytaczam ja jeszcze raz Magnum g?osowanie, Wczoraj, 07:47 PM Aktywny u?ytkownik Grupa: Members Postów: 117 U?ytkownik nr: 5,796 Do??czy?: 15-October 06 na jakiej podstawie uwa?asz ?ebym g?osowa?? lol. nie, nie g?osowa?bym. nie mieskzam tam i nie ustawiam nikomu ?ycia w przeciwienstwie do ciebie, ale to jest twoja sprawa. rowniez zycze milego dnia. To ja wypraszam sobie , abys wysylal do mnie prywatne wiadomosci Ile masz lat ? http://www.ewiza.com/forum2/tematy11/4650....ighlight=#54809 Temat: hi! ;] Magnum Odpowiedzi: 10 Wyświetleń: 674 PostForum: Przedstaw się Wysłany: 19-07-2006, 19:42 Temat: hi! ;] cześć mam 13 lat, nazywam sie Bartek, jestem z Lublina no i na szczęście jestem już po rozmowie z konsulem i z całą rodziną (obecną tu też jako gość Razz) wyjeżdżam do USA jako emigranci okolo sierpnia. pozdrawiam! To wszystko
Magnum Napisano 17 Października 2007 Zgłoś Napisano 17 Października 2007 Prywatna wiadomości nie są obrazą; nazywanie kogoś "dzieckiem" - owszem. Jak nie życzysz sobie prywatnych wiadomości to je łaskawie wyłącz a nie obrażaj ludzi.. Po to są prywatne wiadomości... Dalej nie nauczyłaś się kultury... Hmm...
Jackie Napisano 17 Października 2007 Zgłoś Napisano 17 Października 2007 To ja wypraszam sobie , abys wysylal do mnie prywatne wiadomosci Prywatne wiadomości, jak sama nazwa wskazuje, są prywatne. Wykazujesz się brakiem kultury udostępniając je na forum. Jeżeli Ci nie pasują, to włącz blokadę lub skontaktuj się z którymś z moderatorów. Obie strony proszę o spokój bo robi się niepotrzebna pyskówka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.