Skocz do zawartości

CR1 mial juz ktos spotkanie?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja te ich nie lubie!!!dopoki nie zaczne latac z mazem. :P moj maz na szczescie w swieta jest z nami.naprawde wam wspolczuje!!trzymajcie sie.niedlogo juz wszystkie bedziemy szczesliwe.Ilka odzywaj sie jak juz bedziesz cos wiedziala.bo ja to na pewno gdzies razem z Ankam bede miala rozmowe.ty juz bedziesz po wszystkim to moze nam cos podpowiesz.pozdrawiam

• Odpowiedzi 451
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

buuu ja weszlam tu na forum z nadzieja, ze to mi ktos opowie jak wygladala rozmowa i jakie wrazenia ze sprawy ktos ma a tu ja musze szlaki przecierac ... ;-) no nic...ale jesli Wam moglam pomoc to tez fajnie.

Napisano

Ilka nie po[beeep]daj na duchu! :P moze jeszcze ktos sie podlaczy pod dyskusje - ktos, kto juz przez to przeszedl...

wlasnie wyslalam zapytanie o osobe do wwy... ehhh te papiery...

pozdro

Napisano
buuu ja weszlam tu na forum z nadzieja, ze to mi ktos opowie jak wygladala rozmowa i jakie wrazenia ze sprawy ktos ma a tu ja musze szlaki przecierac ... ;-) no nic...ale jesli Wam moglam pomoc to tez fajnie.

Ilka pomoglas nam i to nawet nie wiesz jak bardzo!!najswiezsze informacje i osoba ktora juz przez to przeszla jest najwiarygodniejsza!!

bardzo ci dziekuje!!

Ankam ja wyslalam tydz temu to zapytanie i jeszcze nie mam.juz jestes na tym samym etapie co ja.jak nic sie nie przedluzy to moze razem rozmowe bedziemy mialy.

Trzymajcie sie dziewuchy.pozdrawiam!!pa

Napisano

Ok Dziewczyny mam newsa ;-) termin wizyty znajomy, ale powiem Wam tylko tak ogolnikowo ze jest w styczniu i blizej konca niz poczatku ALE WAZNE ZE W KONCU JEST! Mozecie wiec byc pewne, ze postepujac zgodnie z moimi wskazowkami sprawa przejdzie bezproblemowo (do tego momentu ;-) bo wiecej obiecac nie moge ;-) ) No... to teraz czekajcie na papiery z ministerstwa i dzialajcie szybko dalej i byc moze Madziarrek uda Ci sie poleciec z Mezem :P

Dodam Wam jeszcze tylko, ze info o wizycie Maz dostal juz pisemnie. Ciekawe kiedy do mnie przyjdzie... No i teraz badania przede mna ciekawe jak to bedzie z tymi szczepionkami hmm...

Napisano

super Ilka, powodzenia i czekam na dobre wiesci pod koniec stycznia! :P mam jeszcze pytanie, na wszystkich papierach wysylanych do nich trzeba wpisac numer sprawy - na aktach i tlumaczeniach tez? aha, i ile to trwalo od wyslania przez Ciebie wszystkich papierow tych ostatnich do otrzymania przez twojego meza wiadomosci o wyznaczonej rozmowie?

pozdrawiam!

Napisano

Tak tak pamietajcie o tych numerach na wszystkich papierach. Moj maz raz zapomnial bardzo sie przestraszyl bo tam jest napisane ze jak tego nie bedzie to sprawa moze byc opozniona, ale to chyba tylko w przypadku jakby im sie te dokumenty zgubily i wtedy ciezko bylo by im dojsc do tego czyje to byly dokumenty, no ale lepiej dmuchac na zimne i nie zapominac o tym. Takze podsumowujac ;-) Piszcie na wszystkim ten swoj numer. A co do czasu oczekiwania... Dzis mija miesiac od wyslania przez mojego meza papierow tych ostatnich wiec w niecaly miesiac od wyslania dokumentow ustalili mi termin.

Napisano
super Ilka, powodzenia i czekam na dobre wiesci pod koniec stycznia! :P mam jeszcze pytanie, na wszystkich papierach wysylanych do nich trzeba wpisac numer sprawy - na aktach i tlumaczeniach tez? aha, i ile to trwalo od wyslania przez Ciebie wszystkich papierow tych ostatnich do otrzymania przez twojego meza wiadomosci o wyznaczonej rozmowie?

pozdrawiam!

Tak jak Ilka wczesniej pisala.zawsze w drugim tyg mies ustalaja termin spotkania wiec to chyba nie zalezy od tego kiedy im wyslesz te papiery.

Napisano

Dzis moge Wam Dziewczyny podpowiedziec abyscie nie martwily sie o szczepionki przeciwko grypie i pneumokokom bo one dotycza tylko ludzi po 60 tym roku zycia :P no...chyba ze przekroczylyscie ta sumke ;-) Ale na badaniach jeszcze nie bylam tylko dzwonilam i Pani Doktor udzielila mi takiej informacji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...