gal Napisano 3 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2009 Coraz wiecej ludzi zmienia partie i buduje sie ogromna rzesza ludzi ktorzy stanowia tzw."independent party" aczkolwiek niewiele media o tym mowia przeciez wazniejsze rzeczy sie dzieja mysle ze amerykanie maja dosc balachu czas na odbudowe prawdziwej republiki i pewne sily zbieraja armie tak mi sie wydaje kraj potrzebuje przywodcy nowego ale zbudowanego na zasadach prawdziwej republiki a te zaginely
gal Napisano 3 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2009 Zreszta tak jak ja zgnoily media tak chyba nikogo z politykow Jest madra otwarta nazywa rzeczy po imieniu co we wspolczesnym swiecie nazywa sie nieludzko rasizmen lub antygaizmem lub jakkolwiek jakims innym gadem jest ladna dobrze utrzymana pracowita i nie FULL OF CRAP jak wielu wielu politykow Z PREZYDENTEM NA CZELE Zycze jej powodzenia i popre ja na bank cokolwiek bedzie robila w przyszlosci, mam nadzieje jak wielu ze sie rozgrzewa do walki bo czas na prawdziwe ZMIANY jesli jeszcze chcemy troche pozyc w kraju zwanym USA HAPPY INDEPENDENCE DAY TO ALL
karina Napisano 4 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2009 zgadzam sie z gal, ale demokraci rzadza mediami wiec o Obamie nie mozna nic powiedziec. A tak a propos: dlaczego media nie wspomnialy, ze Mrs. Obama ma zabrana licencje adwokacka? I to nie dlatego, ze nie zaplacila skladki (jak to gdzies podali) tylko za nieetyczne procedury (czyt. za przekrety z insurance). Ktos z Was o tym slyszal? Tak tylko pytam, bo kazdy slyszal, ze Palin wydala iles tam $$ na stroje w kampanii wyborczej, wiec tak z ciekawosci pytam czy ktos slyszal o Mrs. Obama? Druga rzacz jaka mi sie 'podoba': pokazuja w TV (a jakzeby inaczej) tatusia, ktory siedzi w domu (bo go zwolinili z Wal Street/Citi itp.) i komentarz: "Oh jaki szczesliwy teraz ten tata, mam wreszcie czas aby pobawic sie z dziecmi, bo nie musi spieszyc sie do pracy". Gdyby to sie dzialo w czasie rzadow Republikanow to by mowili: "Boze, z czego ta rodzina bedzie zyc? Jak oni splaca mortgage, karty kredytowe, co z ubezpieczeniem medycznym, ktore mialy dzieci? Jak tak mozna ludzi zwalniac? " Do firmy mojego meza przychodza ludzie, ktorzy zarabiali po $200,000 - teraz szukaja pracy nawet za $60,000 byle domu nie stracic....
gabrielangel Napisano 6 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2009 ...Jest madra otwarta nazywa rzeczy po imieniu co we wspolczesnym swiecie nazywa sie nieludzko rasizmen lub antygaizmem lub jakkolwiek jakims innym gadem... Prawie jak sarkazm
sly6 Napisano 15 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 15 Lipca 2009 W sprawie aktu urodzenia Baracka Obamy nastąpił nieoczekiwany zwrot. Po raz pierwszy sędzia sądu federalnego zarządził przesłuchanie w tej sprawie. Na taki krok zdecydował się federalny sędzia David O. Carter z Kalifornii – czytamy w serwisie worldnetdily.com. "Taitz powiedziała, że sędzia Carter zapewnił, iż sprawa będzie się toczyć I nie zostanie oddalona z powodu względów proceduralnych. Sędzia miał powiedzieć, ze jako były żołnierz piechoty morskiej rozumie wagę spełnienia konstytucyjnych wymagań przez każdego, kto sprawuje urząd prezydenta USA." http://wiadomosci.onet.pl/2008859,12,item.html http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=103940 http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=103898
sly6 Napisano 19 Lipca 2009 Autor Zgłoś Napisano 19 Lipca 2009 wybory na facebook Vote in The Sarah Palin for President in year 2012? Poll i wiele osob juz zaglosowalo
gal Napisano 19 Lipca 2009 Zgłoś Napisano 19 Lipca 2009 Bardzo sie dziwie sly ze dajesz sie w takie g wciagac. Mam troche (mialem) lepsze mniemanie o tobie
sly6 Napisano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Napisano 9 Września 2009 Imigranci do Obamy: Nie będzie reelekcji bez reformy http://www.dziennik.com/news/usa/4431
gal Napisano 9 Września 2009 Zgłoś Napisano 9 Września 2009 Ha ha ha imigranci nabici w butelke!!! A co maja mowic rodowici Amerykanie ktorzy tak sie karmili haslami niemal jak gomolkowskimi w Polsce komunistycznej i glosowali na wszechmocnego!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.