KaeR Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 Pewnie i tak obejrze Ja tez, ale ponarzekac mozna.
Gość Napisano 29 Października 2014 Zgłoś Napisano 29 Października 2014 Pakowałam dzisiaj swoje książki i przypomniało mi się.... Az wstyd, ze swoich ulubionych seriali nie wymieniłam Game of Thrones!! Byle do kwietnia
Sara Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2014 The 100 Pierwsze kilka odcinkow slabe ale pozniej swietny.
Paulina_89 Napisano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2014 Pakowałam dzisiaj swoje książki i przypomniało mi się.... Az wstyd, ze swoich ulubionych seriali nie wymieniłam Game of Thrones!! Byle do kwietnia Ten serial mi pierwszy przychodzi na mysl kiedy ktos pyta o ulubione seriale Ale tez sama saga ma dla mnie wartosc sentymentalna, gdyz Game of Thrones czyli pierwsza ksiazka byla pierwszym prezentem jaki dostalam od mojego meza jakies 6 lat temu kiedy dopiero co sie poznalismy
jkb Napisano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 14 Grudnia 2014 Ostatnio zaczalem ogladac "The Blacklist". Calkiem wciagajace
Kwiatkowski Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 polecam serial The Knick - medycyna początku XX wieku. Jeden z najlepszych seriali jaki widziałem
jkb Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2015 Wlasnie skonczylismy drugi sezon "Orphan Black". Wciagajacy serial!
Nigella Napisano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 1 Stycznia 2015 My zaczelismy ogladac The Killing na Netflixie, polecam jesli ktos lubi kryminaly
jkb Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 2 Stycznia 2015 The Killing obejrzalem szesc odcinkow i jakos mi sie odechcialo...
Nigella Napisano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2015 Ja przerabiam już drugi sezon. Kilka odcinków wyreżyserowała Agnieszka Holland. W serialu jest bardzo mocny polski wątek, dzięki czemu pojawiają się swojskie akcenty jak na przykład pączek albo gołąbki, jest też polska restauracja o nazwie "Babka's"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.