Skocz do zawartości

Ulubione Seriale

Jackie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 548
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Praktycznie każdy kanał US TV można oglądać online i każdy serial można zobaczyć w odpowiednim dla siebie momencie. W jakim wieku Wy żyjecie? ;):P

Ja wczoraj obejrzałam sobie 1 odc. 7 sezonu TWD - szczerze powiem, że uczucia mam mieszane - nie znam komiksu, ale postać Negana do złudzenia przypomina postać Gubernatora, tyle, że jeszcze bardziej opętanego i psychicznego.

Odcinek - trochę długawy, ciężko na początku ogarnąć co się wydarzyło.

Napisano

Praktycznie każdy kanał US TV można oglądać online i każdy serial można zobaczyć w odpowiednim dla siebie momencie. W jakim wieku Wy żyjecie? ;):P

Legalnie to nie tak do konca. :) Ja raz dostalem email od comcast, ze sie za swobodnie czuje z ogladaniem co chce i kiedy chce. :)

Kolejke rzeczy do obejrzenia mam na trzy lata do przodu. Tryb offline na Amazon pomaga, bo mozna cos obejrzec w samolocie, jak netflix to wprowadzi to bedzie super.

Napisano

Ja wczoraj obejrzałam sobie 1 odc. 7 sezonu TWD - szczerze powiem, że uczucia mam mieszane - nie znam komiksu, ale postać Negana do złudzenia przypomina postać Gubernatora, tyle, że jeszcze bardziej opętanego i psychicznego.

Odcinek - trochę długawy, ciężko na początku ogarnąć co się wydarzyło.

Gdzies wyczytalam, ze Gubernator w porownaniu do Negana to Boy Scout :D

Napisano

Gdzies wyczytalam, ze Gubernator w porownaniu do Negana to Boy Scout :D

prawda :)

Legalnie to nie tak do konca. :) Ja raz dostalem email od comcast, ze sie za swobodnie czuje z ogladaniem co chce i kiedy chce. :)

Ale że jak? Jeśli masz kablówkę i logujesz się na koncie to normalnie możesz wszystko oglądać.

Napisano

Broad City, w domu dwa pierwsze sezony na DVD, niedawno trzeci sezon był w promocji gratis na Comedy Central, więc teraz mam na dysku (dzięki wszechmocnemu youtube-dl).

Ktoś ogląda Unbreakable Kimmy Schmidt? Słyszałem dobre opinie, ale samemu nie skusiłem się.

Napisano

Ale że jak? Jeśli masz kablówkę i logujesz się na koncie to normalnie możesz wszystko oglądać.

Yyyyyyyy Ale jak to? Przeciez nie ma jednej kablowki w USA. Nie wszystkie kanaly sa dostepne i nie wszystkie programy mozna ogladac jako VOD. Jest wiele programow platnych jak HBO, Cinemax, Showtime etc. W charter sa ograniczenia i odcinki nie wisza w nieskonczonosc. Czasem sa to trzy ostatnie albo nie ma nowych przez kilka tygodni. Nie ma tak uroczo.

Napisano

Zgadza się. Wszystko - chodziło mi o to, że możesz oglądać wszystko co jest dostępne na danej kablówce.

Tylko, ze trzeba miec kablowke. Ja jestem w wroku miodowym, ale nie stac mnie na normalna stawke i do tego premium rzeczy. :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...