EwaWarszawa Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 Maialas racje Ela, ze na lipiec mnie zaprosza he he Mam pytanko do Ciebie. Czy do wizy narzeczenskiej powinnam jeszcze wypelnic DS-156 i DS-156K??? Szczerze moiwac czytajc ten liste troche sie pogubilam, bo sa tam tez inf. o DS-230 part I i II ale part I wysylalam im na maila? Prosze o pomoc
Saka Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 Z dokumentow masz miec dwie kopie DS-156 i jedna DS-156K, pamietaj aby DS-156K nie podpisywac. Infromacje w tym pakiecie sa rowniez dla wiz imigracyjnych, stad tez informacje o I-864, DS-230 part 2 itd.
EwaWarszawa Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 Oki, dziękuję Saka, a Ty masz juz wize i bilet do US? Pozdr.
EwaWarszawa Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 Wow! Super! Mam pytanko. Na formularzu DS-156 jest miejsce na zdjecie. Czy w takim razie mam tam wkleic swoje zdjecie do wizy? I tak samo na kopii? A moze urzednik na miejscu to zrobi?
Saka Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 zdjecia wez ze soba, ale nie wklejaj. pani w okienku to zrobi za ciebie, bo w przypadku jakiegos bledu na formularzu tracisz zdjecie przy okazji
martusia20 Napisano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 7 Czerwca 2009 Mam pytanie - czy formularz I-134 moze byc podpisany podpisem elektronicznym??
EwaWarszawa Napisano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2009 Hey wypelniam powoli DS-156. National Identification Number (punkt 14). Czy to mnie dotyczy? Co tam wpisac N/A czy NONE???? Wpisac tam PESEL?
Saka Napisano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2009 14. National Identification Number: (if applicable) Write 'None' for Indian citizens. If you are citizen of some other country and that country has any such number, write it here. Tak powinnas wpisac pesel, a poza tym w innym dziale masz temat wnioski wizowe, gdzie wsyztsko jest pieknie opisane O tu --> http://www.usa.info.pl/board/Wnioski-Wizow...ory-t13166.html pzdr
sly6 Napisano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Napisano 8 Czerwca 2009 Ewa a Ty musisz wypelniac ds 156 po angielsku?mozesz po polsku .. lub tez otworz sie wersje polska i zobaczysz co nalezy wpisac w wersji angielskiej...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.