EwaWarszawa Napisano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2009 Nie moge znalezc linku z lista do ktorej dopisuja sie ludzie z K1 poprosze o inf.
Saka Napisano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2009 Po wejsciu na forum, w dzial emigracja na gorze strony masz przypiete watki http://www.usa.info.pl/board/Czas-Oczekiwa...ons-t11969.html
Emilka80 Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 I po strachu:-) Dzisiaj miałam interview i poszło wszystko pomyślnie Nadrukowałam się zdjęć, biletów lotniczych kopie porobiłam, nagłowki z emali, a konsul nawet o to nie zapytał. Jak chciałam mu to pokazać to powiedział że to co mój narzeczony załączył do petycji wystarczy. Cała rozmowa trwała może pięć minut w bardzo miłej atmosferze. Trzymam kciuki za wszystkich co mają to przed sobą! Pozdrawiam
Mloda88 Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 Gratulacje ! chcialabym juz tez miec to za soba
Emilka80 Napisano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2009 Dziękuję. Będzie dobrze:-) Grunt to pozytywnie myśleć! E.
greczynka70 Napisano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2009 Emilka80 to swietnie ,nie taki diabel straszny,Gratulacje,pozdrawiam.....
greczynka70 Napisano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2009 no witam ponownie dziewczyny,teraz u mnie zaczyna sie nerwowka,wlasnie otrzymalam mail z ambasady ze jestem zaproszona na spotkanie z konsulem na 13.01.10 a koperta z instrukcjami i skierowaniem do lekarza w drodze ,no to teraz dopiero bedzie sajgonek.......,pozdrawiam
albert_7sz Napisano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2009 Czesc greczynka70, Krotkie pytanie mam do Ciebie. Jak dlugo czekalas na info z ambasady z wyznaczonym terminem interview od momentu wyslania do nich DS-230 I oraz listy kompletacyjnej. Ja swoje wyslalem juz tydzien temu i dalej nie mam od nich zadnej informacji. Bede wdzieczny za info. Pozdrawiam
greczynka70 Napisano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2009 Witaj albert_7sz Ja wyslalam do nich DS-230 I oraz listy kompletacyjnej,skanowane w mail dokladnie to bylo 13.12,a dzis dostalam od nich powiadomienie rowniez mailem ze zapraszaja mnie na rozmowe i ze dalsze instrukcje tzn.lekarz i itd.dostane poczta w dniach,ale z tego co wiem oni maja czas na odpowiedz od 8 do 10 dni roboczych,tak ze wiec nie martw sie napewno w nadniach dostaniesz.pozdrawiam
albert_7sz Napisano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 15 Grudnia 2009 Dzieki wielkie za info. Ja pewnie poczekam do konca tygodnia zanim zaczne do nich pisac maile lub dzwonic. Mam nadzieje, ze juz niedlugo wyznacza mi termin wizyty, gdyz moje NOA 2 jest wazne jeszcze tylko miesiac do 24 stycznia 2010. Nic, jeszcze raz wielkie dziki za info i pozdrawiam serdecznie. Podziel sie pozniej wrazeniami z rozmowy. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.