bigguy Napisano 30 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 30 Maja 2016 ludzie obejzyjcie filmik .... moze zaczniecie sie tez dobrze bawic w zyciu a nie tylko pracujecie w tych korporacjach nie wiadomo po co i na co ..... hehe ..... i tak to wam nic nie da ..... a tu macie prace i zycie takiego fantastycznego goscia jak ja .... hakuna mata ta .... hehe
kzielu Napisano 30 Maja 2016 Zgłoś Napisano 30 Maja 2016 ludzie obejzyjcie filmik .... moze zaczniecie sie tez dobrze bawic w zyciu a nie tylko pracujecie w tych korporacjach nie wiadomo po co i na co ..... hehe ..... i tak to wam nic nie da ..... a tu macie prace i zycie takiego fantastycznego goscia jak ja .... hakuna mata ta .... Ale skąd ten idiotyczny pomysł że pracując w korporacji nie można się dobrze bawić ? Np. wczoraj
Jackie Napisano 30 Maja 2016 Zgłoś Napisano 30 Maja 2016 ludzie obejzyjcie filmik .... moze zaczniecie sie tez dobrze bawic w zyciu a nie tylko pracujecie w tych korporacjach nie wiadomo po co i na co ..... hehe ..... i tak to wam nic nie da ..... Człowieku, przestań pierdzielić. Żyj sobie jak ci się podoba, nikt tu na forum nie twierdzi że ma najlepszy pomysł na życie - z wyjątkiem ciebie.
bigguy Napisano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 O i jak zwykle odezwali sie hejterzy .... wezcie mi tu nie przychodzcie, po co sobie nerwy psujecie, cisnienie sie wam podnosi nie wiadomo w ogole z jakiego powodu, jak nie rozumiecie moich wyglupow i sarkazmu .... czy tez podejscia do zycia to po co zagladacie na moj temat ???? ..... a jak chcecie to sobie za subskrybujcie moj kanal a moze sie jeszcze czegos nauczycie. A na nauke nigdy za pozno, licza sie checi .... hehe !
bigguy Napisano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 kzielu to Twoja jazda ? .... jesli tak to bardzo fajnie spedzasz czas, i to mi sie podoba. Napisz cos wiecej o tym, na przyklad jak sie za to zabrac bo sam bym sie chetnie pobawil w rajdy ..... Ale skąd ten idiotyczny pomysł że pracując w korporacji nie można się dobrze bawić ?Np. wczoraj
Jackie Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 O i jak zwykle odezwali sie hejterzy .... wezcie mi tu nie przychodzcie, po co sobie nerwy psujecie, cisnienie sie wam podnosi nie wiadomo w ogole z jakiego powodu, jak nie rozumiecie moich wyglupow i sarkazmu .... czy tez podejscia do zycia to po co zagladacie na moj temat ???? ..... a jak chcecie to sobie za subskrybujcie moj kanal a moze sie jeszcze czegos nauczycie. A na nauke nigdy za pozno, licza sie checi .... hehe ! Zaglądam bo jestem moderatorem. Żaden hejt. Żyj sobie jak chcesz, ale przestań pouczać innych jak żyć.
kzielu Napisano 31 Maja 2016 Zgłoś Napisano 31 Maja 2016 kzielu to Twoja jazda ? .... jesli tak to bardzo fajnie spedzasz czas, i to mi sie podoba. Napisz cos wiecej o tym, na przyklad jak sie za to zabrac bo sam bym sie chetnie pobawil w rajdy ..... No moja, nie swojej bym nie wrzucal. Tylko pamietaj ze pracuje w korporacji i co najmniej z 5-ciu ludzi na tym samym evencie bylo z tej samej wielkiej korporacji ;-) Pogooglaj za autocross / Solo / auto-x - poszukaj lokalnego oddzialu SCCA (Sports Car Club of America) - http://scca-chicago.com/chicago-scca-solo/1225-2/ i http://scca-chicago.com/ i tam sie wszystkiego dowiesz. Novice handbook - konieczna lektura - http://cincyscca.com/wp-content/uploads/Solo/Solo%20Novice%20Handbook.pdf
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.