przeswietloneoczy Napisano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 dzięki wielkie za informacje! : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JuliaK Napisano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 leci ktos ktoryms z tych lotow? BOS - AMS 4/5 wrzesnia AMS - WAW 5 wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euro2012 Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Siemaneczko, Szukam jakiejś najtanszej strony z biletami do USAjeśli ktoś może polecic niech poda ja lece jak coś do Minnapolis pozdro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2013 a kiedy się wybierasz? spróbuj poszperać na taki stronach jak Fly4free. Ostatnio była super ocja dla lecących w jedno stronę w listopadzie za 1164zł!: http://www.fly4free.pl/tanie-loty-nowy-jork-1164pln/ oczywiście bilet bezwrotny i bez możliwości zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
euro2012 Napisano 3 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Września 2013 chcę lecieć tak pod koniec miesiąca , dzięki mi0706 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PQ_ Napisano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Lecę 29 września LOTem z Warszawy przez Chicago do San Francisco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefanCK.Boston Napisano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 2013 18 października z Warszawy do Bostonu z przesiadką w Paryżu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luki1212 Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2013 1 października Wawa- Newark, z przesiadką w frankfurcie LOT+ UNITED Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivortm Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2013 1 października: Warszawa -> Frankfurt -> Seattle, oba loty Lufthansą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uga Napisano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Będę tuż za Tobą 3 października Warszawa - Frankfurt - Seattle (Lufthansa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi