kzielu Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Zatrzymywal sie kiedys ktos z Was na lotnisku w Detroit?Jak jest tam z bezpieczenstwem? Na samym lotnisku czy gdzies w okolicy ? Lotnisko nie jest w ogole w Detroit (jezeli masz na mysli tamtejsze slumsy) i przynajmniej terminal Delty w ktorym bylem wiele razy jest bardzo bardzo porzadny. To ich drugi co do wielkosci hub po atlancie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinGD Napisano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 27 styczeń 06.15- Gdańsk- Monachium ( Lufthansa ) 15.50- Monachium- San Francisco ( Lufthansa ) 11 luty 12.30-San Francsico- Los Angeles ( United Airlines ) 17.15- San Fracisco- Monachium ( Lufthansa ) 14.15 + 1 dzień - Monachium - Gdańsk ( Lufthansa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jboogie Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Przejzalam starsze posty na forum, ale zapytam sie ponownie bo chce sie upewnic Moze ktos doswiadczony mi doradzi.sorry jesli w zlym topicku.wkrotce planunje odwiedzic rodzicow w PL, moj paszport jest na panienskie nazwisko, GC nazwisko meza, slub nie zarejestrowany w PL.Rozumiem, ze bilet powinnam kupic na panienskie nazwisko, takie samo jak w paszporcie. planuje tez zabrac marriage certificate, czy musze miec jego polskie tlumaczenie?Troche tylko sie denerwuje czy wszystko bedzie ok (bedzie to 1sza podroz na gc) jak bede juz wracac do USA, ktos mi powie jak to wyglada w praktyce?czepiaja sie etc?jesli ktos byl w takiej sytuacji to prosze o jakies wskazowki podroz z miami do krakowa (jeszcze dokladnie nie wiem z jakimi przesiadkami) dlatego pragne sie upewnic, bo nie chce stracic takiej sumy z gory dziekuje bardzo za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 mozesz wziasc ten ceryfikat malzenstwa tak jak pisalas kupujesz bilet na nazwisko w paszporcie a na granicy w USA pokazujesz aby GC zycze milej podrozy,pobytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jboogie Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 dzieki sly6! :)w takim razie nic, tylko pozostaje mi bilety kupowac To forum jest nieocenione, zawsze moge na was liczyc! Wszytkiego mozna sie dowiedziec i zawsze pomagacie co jest bardzo pomocne dla takich nerwusow jak ja (lol), ktorzy stresuja sie wszystkim Aplikacje na GC wypelnialam sama, opierajac sie wlasnie na wskazowkach z forum, dzieki czemu udalo mi sie sporo zaoszczedzic :Djeszcze raz dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Kupujesz bilet na nazwisko jakie widnieje w paszporcie, w drodze powrotnej pokazujesz paszport i GC, moga cie zapytac o akt slubu, w moim przypadku 2 razy chcieli obejrzec, wiec dobrze miec ze soba na wszelki wypadek. Nie potrzeba niczego tlumaczyc. Powodzenia i szerokich lotow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jboogie Napisano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 Dzieki Pelasia!Dzieki wam moge spac teraz spokojnie. juz nie bede sie stresowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina. Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Kto leci do Waszyngtonu z Warszawy przez Paryż 3 września 2014. Wylot z Warszawy o 6.40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
monika23 Napisano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Czy zmierza ktoś 17/9/2014-Warszawa-Amsterdam-Nowy Jork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JLG Napisano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2014 31-08-2014 8:50 Waw-Monachium-Chicago22-09-2014 12 albo 15 nie pamiętam dokładnie Nowy York-Monachium-Waw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi