paulin_aapa Napisano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2011 powiedz mi z jakiej firmy jedziesz? ja zdecydowałem się na ccusa i po rozmowie z konsultantem chyba również zdecyduje się na wschodnie wybrzeże... Ja wybieram CCUSA. Najbardziej odpowiadaja mi ich warunki, no i cenowo tez nie ma tragedii. Jedynym minusem jest to, ze ja jestem z Wroclawia, a ich najblizsza placowka jest w warszawie, ale konsultantka powiedziala mi, ze jezeli zebralaby sie wieksza grupa z Wroclawia, to wtedy ich reprezentant przyjedzie do nas na rozmowe kwalifikacyjna i automatycznie jedynym wyjazdem ktory nas obowiazuje bedzie wycieszka do ambasady po wize ;] takze ludzie z Wroclawia! Jednoczmy sie ! jesli znalazlby sie ktos z Wroclawia kto wybiera sie na wschodnie wybrzeze (NY, NJ, MA) to podaje swoj nr gg 1349568 Pozdrawiaaaam
trats Napisano 6 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2011 Też zdecydowałam się na CCUSA i też jestem z Wrocławia, także jakby co, to byłabym chętna podpiać się pod grupę, bo zdecydowanie nie mam ochoty jechać do Warszawy
paulin_aapa Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 No to super, im nas więcej tym lepiej. A jaką opcję wybierasz? i jaki rejon USA? Napisz moze do mnie na gg, to wiecej pogadamy, bo tutaj zagladam tylko jak sobie przypomne
ewa-k Napisano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2011 witam wszystkich ja tez planuje jechac w tym roku na W&T i jestem na etapie wybierania odpowiedniej organizacji, w zasadzie waham sie pomiedzy BTC a CCUSA. Fajnie by bylo, zeby znalezc jakiegos kompana badz towarzyszke na ten wyjazd, bo jak wiadomo razem razniej. jestem z Poznania planuje wyjechac pod koniec maja, a wrocic w polowie wrzesnia. najbardziej chcialabym znalezc prace w okolicach Las Vegas albo Los Angeles albo zupelnie inny kierunek - NYC. generalnie z zaczerpnietych opinii wiadomo mi, ze najlepsze stanowiska pracy sa w kasynach.. hmm. Pozdrawiam
marcinj Napisano 9 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2011 chciałbym pojechać na WAT gdzies nad morze i gdzie jest ciepło . jak ktos chetny mozna by wybrac sie jakas paczka. jak cos gg: 11361026
ewa-k Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2011 a masz już na oku jakąś konkretną organizację? kiedy zamierzasz wyjechać? Pozdrawiam
Grzesiek3 Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2011 nikt nie bierze nadchodzacej sesji na uczelniach pod uwagę? Zdolny naród.
marcinj Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2011 a masz już na oku jakąś konkretną organizację? kiedy zamierzasz wyjechać?Pozdrawiam CCUSA biore pod uwage i chyba z nimi pojade. Co do lokalizacji gdzie chcialbym jechac to zalezy co bedzie ale warunki zostaja podobne
ewa-k Napisano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2011 ja także zdecydowałam się na CCUSA, bo chyba jest to jedyna organizacja, o której nie przeczytałam żadnego 'poważnie złego' słowa. wybierasz się na Independent czy Placement? i również z jedną z koleżanek z forum zbieramy ekipę
marcinj Napisano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2011 przedstawicielka doradzila mi zeby narazie wziazc opcje independent a jak nie znajde pracy sam z ich ogloszen to mozna przejsc na placement wiec fajna opcja. no mozna by sie jakos zebrac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.