olka771 Napisano 26 Lipca 2016 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2016 Dzięki za informacje! Wiecie jak uzupełnić wnioski dodatkowe?
Forestman Napisano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2016 Witam wszystkich, jako świeżak na forum.. Mam pytanie o "karalność". W 2009 roku został wydany wyrok o "Warunkowym umorzeniu postępowania karnego na okres próby 1-go roku". Nie było więcej kontaktu z Wymiarem Sprawiedliwości. Z KRK przyszła informacja, że pacjent nie figuruje w kartotece.. W związku z tym wpisać >karany< czy >niekarany< ??
wojtekpatryk Napisano 23 Września 2016 Zgłoś Napisano 23 Września 2016 , chciałem zapytać o wypełnienie formularza wizowego DS160, nie mam drukarki w domu, czy w takim razie jest możliwość wypełnienia formularza, zatwierdzenia, wysłania go do konsulatu, a następnie zapisania na komputerze np. w formacie pdf, a następnie przesłania go pocztą elektroniczną i wydrukować z innego komputera? z góry dziękuję za odpowiedzi.
ilon Napisano 23 Września 2016 Zgłoś Napisano 23 Września 2016 Napisales juz chyba to pytanie w 3 tematach. Tak mozesz wyslac potwierdzenie na maila i wydrukowac gdzie chcesz.
wojtekpatryk Napisano 24 Września 2016 Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Witam ponownie, dziękuję za odpowiedź. Chciałem dopytać o pewien szczegół. Mianowicie na stronie ambasady są m. in następujące wyjaśnienia: Po wypełnieniu formularza DS -160 zostanie wygenerowana strona potwierdzająca z alfanumerycznym kodem kreskowym. Strona z potwierdzeniem wypełnienia wniosku jest potrzebna podczas umawiania się na spotkanie jak również przy rozmowie z konsulem. Po wydrukowaniu strony z potwierdzeniem zawierającej kod kreskowy, proszę wcisnąć przycisk „Back” („Wstecz”) w przeglądarce internetowej i wysłać do siebie wiadomość e-mail z kopią formularza DS-160. Wysłany e-mail będzie zawierać plik w formacie PDF, który można wyświetlić i wydrukować w programie Adobe Acrobat. Dlatego w tym miejscu chciałem sprecyzować, czy jeśli: Po wypełnieniu formularza DS -160 zostanie wygenerowana strona potwierdzająca z alfanumerycznym kodem kreskowym. to czy wtedy mogę ją przesłać moim mailem i wydrukować w innym miejscu, a jeśli tak, to dlaczego jest instrukcja że: Po wydrukowaniu strony z potwierdzeniem zawierającej kod kreskowy, proszę wcisnąć przycisk „Back” („Wstecz”) w przeglądarce internetowej i wysłać do siebie wiadomość e-mail z kopią formularza DS-160. Nie mogę do końca zrozumieć, jak mam postąpić, kiedy nie mam w domu drukarki, wtedy przecież nie wydrukuję strony z potwierdzeniem zawierającej kod kreskowy i nie wcisnę przycisku back w przeglądarce internetowej. Z góry dziękuję za odpowiedź.
daisy1 Napisano 24 Września 2016 Zgłoś Napisano 24 Września 2016 Witam ponownie, dziękuję za odpowiedź. Chciałem dopytać o pewien szczegół. Mianowicie na stronie ambasady są m. in następujące wyjaśnienia: Po wypełnieniu formularza DS -160 zostanie wygenerowana strona potwierdzająca z alfanumerycznym kodem kreskowym. Strona z potwierdzeniem wypełnienia wniosku jest potrzebna podczas umawiania się na spotkanie jak również przy rozmowie z konsulem. Po wydrukowaniu strony z potwierdzeniem zawierającej kod kreskowy, proszę wcisnąć przycisk „Back” („Wstecz”) w przeglądarce internetowej i wysłać do siebie wiadomość e-mail z kopią formularza DS-160. Wysłany e-mail będzie zawierać plik w formacie PDF, który można wyświetlić i wydrukować w programie Adobe Acrobat. Dlatego w tym miejscu chciałem sprecyzować, czy jeśli: Po wypełnieniu formularza DS -160 zostanie wygenerowana strona potwierdzająca z alfanumerycznym kodem kreskowym. to czy wtedy mogę ją przesłać moim mailem i wydrukować w innym miejscu, a jeśli tak, to dlaczego jest instrukcja że: Po wydrukowaniu strony z potwierdzeniem zawierającej kod kreskowy, proszę wcisnąć przycisk „Back” („Wstecz”) w przeglądarce internetowej i wysłać do siebie wiadomość e-mail z kopią formularza DS-160. Nie mogę do końca zrozumieć, jak mam postąpić, kiedy nie mam w domu drukarki, wtedy przecież nie wydrukuję strony z potwierdzeniem zawierającej kod kreskowy i nie wcisnę przycisku back w przeglądarce internetowej. Z góry dziękuję za odpowiedź. Zrób "drukuj do pdf" i po problemie
Gabrysh Napisano 24 Października 2016 Zgłoś Napisano 24 Października 2016 Witam chcialbym zapytac o pytanie w sprawie zatrudnienia.Jezeli nie pracuje i jestem zarejestrowany w urzedzie pracy jako bezrobotny co napisac w formularzu zeby nie bylo jakich kolwiek problemow?czy mozna napisac za pracuje w jakiejs firmie ? czy oni to sprawdzą?
Gość Napisano 24 Października 2016 Zgłoś Napisano 24 Października 2016 Generalnie nie zaleca sie kłamać we wniosku..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.