muzzy Napisano 31 Marca 2009 Zgłoś Napisano 31 Marca 2009 1940zl tyz lot ale z rzeszowa do newarka, a potem dalej cos szukam do Anchorage
juha Napisano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2009 LOT Kraków-Warszawa-Nowy Jork, 1860 zł Rowniez udalo mi sie zlapać ostatni dzień promocji
Anarion Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 Ja zapłaciłam za bilet studencki w obie strony 2 800 zł. Lece w lipcu, wracam w pazdzierniku. To cena w LOCIE. Gdzieś tam przewinęła się opinia, że to kiepska linia. Ja wprawdzie lecę pierwszy raz, ale Ci z moich znajomych, którzy latali kiedykolwiek tą linią, bardzo ją sobie chwalą. Gdzieś czytałam, że to jedna z bezpieczniejszych linii lotniczych na świecie (i nie była to strona LOTu:))
gal Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgadza sie LOT jest jedna z bezpieczniejszych linii lotniczych. Natomiast co do promocji to linie lotnicze (kazde) prosza o klientow w obecnej chwili bo tak jak kazda branza cierpia na niedosyt klientow. Czasami warto zaryzykowac i porownac inne linie niezle tylko dlatego ze moga byc konkurencyjna zwlaszcza ze (to zupelnie serio) zaczynaja walczyc o klienta to tak na marginesie gdyby ktos chcial wiedziec a zwlaszcza warto poszukac jesli leci sie z przesiadka
prolo Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 Hm samolot z 92 roku pewnie czyni Lot bezpieczna linia
asiek_16 Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 czytałam ostatnio gdzieś, że LOT pomimo "problemów finansowych" i tak zakupywać będzie (czy już zakupił) jakieś samoloty-więc prolo może akurat te z `92 wymienią na te nowe
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 asiek jakbys czytala forum to juz o tym pisalem ze owszem samoloty beda ale gdzies pod koniec 2009 a moze w 2010 roku wiec maja male opuznienie bo one mialy byc juz w 2008 roku..
asiek_16 Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 oj no chyba nikt nie jest w stanie przecztać całego forum :]
sly6 Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 ten post o tych nowych samolotach moze ma z kolo 2 tygodni ...ja jestem w stanie przeczytac cale forum jak sie pojawiaja nowe posty i tematy..
rauls Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2009 Zgadza sie LOT jest jedna z bezpieczniejszych linii lotniczych. Skoro LOT to jedna z bezpieczniejszych linii, to w takim razie ktore z europejskich linii sa mniej bezpieczne (pomijajac tanie linie lotnicze) ? Hm samolot z 92 roku pewnie czyni Lot bezpieczna linia Patrzac na powyzszy rok produkcji samolotu cos niewydaje mi sie zeby ten LOT byl bezpieczna linia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.