ajtkien Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2011 http://pl.wikipedia.org/wiki/Wisconsin Co do biletu to szukaj w internecie , z tego co wyczytałem to lecisz sama wiec jest większe prawdopodobieństw ze znajdziesz coś w naprawdę dobrej cenie,a jak nie to wybierz się do jakiegoś biura podroży w twoim mieście i oni już Ci znajda, ale czasu nie masz za wiele W konsulacie mów prawdę , albo tak jak wypełniałaś w DS-ach , a tak to luźna rozmowa gdzie lecisz , po co itp .
sly6 Napisano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2011 Sa tacy ze leca do Chicago a potem biora autobus i jada do tego stanu bo takie cos taniej wynosi a bilety lotnicze ?Air France,British Airways,Lufthansa,KLM,SAS ,moze cos ma taniego Air Italia .
ajtkien Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2011 A jak tam macie już jakieś mieszkania ogarnięte , czy będziecie na miejscu szukać ?
gnoomish Napisano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 14 Czerwca 2011 no ja np nie mam ale nie wiem dokladnie gdzie jade jeszcze/ a ty do kad? obawiam sie wlasnie troche tego bo sama mieszkac nie chce a nikogo nie znam z drugiej strony
Gracjana Napisano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2011 Cześć, czy ktoś jedzie do Pewaukee? Ja z koleżanką szukamy chętnych do wspólnego lokum
gnoomish Napisano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2011 ja nie wiem jeszcze gdzie jade ale jak tam to pisze sie z wami. kiedy lecicie?
Jackie Napisano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2011 a tak sie zastanawiam... w zyle moze nie ale z drugiej strony pokornoscia nie grzesze. wiec jak to jest? :>> Testy to raczej norma. Marihuanę najłatwiej wykryć, bo najdłużej zostaje w organizmie (odkłada się w tkance tłuszczowej). Przestań się bawic w uprzyjemniacze, o ile testy będą z moczu a nie z włosa parę tygodni po ostatniej zabawie nic nie wykryją (chyba że jesteś puszysta i malo aktywna fizycznie, ale to też malo prawdopodobne). Jak się martwisz to kup w aptece test i sprawdź sama.
Gracjana Napisano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2011 Lecimy 02.07.11. To dziwne, że jeszcze nie wiecie. My dostałyśmy "umowę" ze 3 tyg temu. No ale zbieram ludzi do wspólnego house:) Chyba, że ktoś już ma lokum i szuka 2 osób do spółki-piszemy się
gnoomish Napisano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2011 Testy to raczej norma. Marihuanę najłatwiej wykryć, bo najdłużej zostaje w organizmie (odkłada się w tkance tłuszczowej). Przestań się bawic w uprzyjemniacze, o ile testy będą z moczu a nie z włosa parę tygodni po ostatniej zabawie nic nie wykryją (chyba że jesteś puszysta i malo aktywna fizycznie, ale to też malo prawdopodobne).Jak się martwisz to kup w aptece test i sprawdź sama. co to znaczy ze malo prawdopodobne ze jestem puszysta i malo wysportowana :D?? ja jade z listy rezerwowej wiec jeszcze nie wiem gdzie dokladnie. Garcjana wez mnie pod uwage jak cos...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.