Skocz do zawartości

Quad Graphics 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wisconsin

Co do biletu to szukaj w internecie , z tego co wyczytałem to lecisz sama wiec jest większe prawdopodobieństw ze znajdziesz coś w naprawdę dobrej cenie,a jak nie to wybierz się do jakiegoś biura podroży w twoim mieście i oni już Ci znajda, ale czasu nie masz za wiele

W konsulacie mów prawdę , albo tak jak wypełniałaś w DS-ach , a tak to luźna rozmowa gdzie lecisz , po co itp .

• Odpowiedzi 196
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Sa tacy ze leca do Chicago a potem biora autobus i jada do tego stanu bo takie cos taniej wynosi

a bilety lotnicze ?Air France,British Airways,Lufthansa,KLM,SAS ,moze cos ma taniego Air Italia .

Napisano
a tak sie zastanawiam...

w zyle moze nie :(

ale z drugiej strony pokornoscia nie grzesze.

wiec jak to jest? :>>

Testy to raczej norma. Marihuanę najłatwiej wykryć, bo najdłużej zostaje w organizmie (odkłada się w tkance tłuszczowej). Przestań się bawic w uprzyjemniacze, o ile testy będą z moczu a nie z włosa parę tygodni po ostatniej zabawie nic nie wykryją (chyba że jesteś puszysta i malo aktywna fizycznie, ale to też malo prawdopodobne).

Jak się martwisz to kup w aptece test i sprawdź sama.

Napisano

Lecimy 02.07.11.

To dziwne, że jeszcze nie wiecie. My dostałyśmy "umowę" ze 3 tyg temu.

No ale zbieram ludzi do wspólnego house:)

Chyba, że ktoś już ma lokum i szuka 2 osób do spółki-piszemy się :(

Napisano
Testy to raczej norma. Marihuanę najłatwiej wykryć, bo najdłużej zostaje w organizmie (odkłada się w tkance tłuszczowej). Przestań się bawic w uprzyjemniacze, o ile testy będą z moczu a nie z włosa parę tygodni po ostatniej zabawie nic nie wykryją (chyba że jesteś puszysta i malo aktywna fizycznie, ale to też malo prawdopodobne).

Jak się martwisz to kup w aptece test i sprawdź sama.

co to znaczy ze malo prawdopodobne ze jestem puszysta i malo wysportowana :(:D:D??

ja jade z listy rezerwowej wiec jeszcze nie wiem gdzie dokladnie.

Garcjana wez mnie pod uwage jak cos...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...