Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ah, no to na takim miejscu byłam zaledwie dwa razy i do końca ważności wizy pewnie jeszcze z raz, czy dwa razy będę :P

Wrocław absolutnie nie jest dla zmyłki :D

Napisano

jescze jedno pytanie do was:P

moja rozmowa była 1 lipca, a jak sprawdzam status mojego paszportu cały czas widnieje info "PANSTWA PASZPORT CIAGLE ZNAJDUJE SIE W KONSULACIE".... i nie wiem co o tym sądzić, bo skoro teoretycznie ma przyjść w przeciągu 3-4 dni to już chyba powinni go wysłać, nie? Trochę się stresuję, bo się naczytałam o tym dziwnych przypadkach kiedy to cofneli wizę, ale ocesłali pusty paszport.....

Mam się czym martwić? Jak długo czekaliście na swoje paszporty?

Napisano

Jak obliczysz ile to jest 3-4 dni od pierwszego to zobaczysz, że na panikę za wcześnie. Długi weekend idzie to pewnie już zwolnili :-)

Napisano

Panika to moje drugie imię......

3 dni mijają jutro, a skoro dziś nadal jest info, że paszporty nadal są w ambasadzie to wątpię, żeby do jutro dojechały do Gdańska. 4 dzień mija w poniedziałek, co oznacza, że najpóźniej jutro powinni je wysłać..... echhhh..... no stresuję się nooooo, nic na to nie poradzę.....:(

Napisano

Te 3-4 dni to raczej nie gwarantowane. Na ostatnią wizę czekałem ponad tydzień. Było dużo aplikacji i święta po drodze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...