andyopole Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2014 Na 10 lat. No to teraz będziesz administrowacr na miejscu. ...
Joanna30 Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2014 No to teraz będziesz administrowacr na miejscu. ... Cały czas jestem na miejscu
andyopole Napisano 2 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2014 Cały czas jestem na miejscu Myslalem" Na miejscu = USA. Czy moze moj ulubiony :wub:Wroclaw to tylko "dla zmylki"?
Joanna30 Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 Ah, no to na takim miejscu byłam zaledwie dwa razy i do końca ważności wizy pewnie jeszcze z raz, czy dwa razy będę Wrocław absolutnie nie jest dla zmyłki
Barbarella88 Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 jescze jedno pytanie do was:P moja rozmowa była 1 lipca, a jak sprawdzam status mojego paszportu cały czas widnieje info "PANSTWA PASZPORT CIAGLE ZNAJDUJE SIE W KONSULACIE".... i nie wiem co o tym sądzić, bo skoro teoretycznie ma przyjść w przeciągu 3-4 dni to już chyba powinni go wysłać, nie? Trochę się stresuję, bo się naczytałam o tym dziwnych przypadkach kiedy to cofneli wizę, ale ocesłali pusty paszport..... Mam się czym martwić? Jak długo czekaliście na swoje paszporty?
KaeR Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 Jak obliczysz ile to jest 3-4 dni od pierwszego to zobaczysz, że na panikę za wcześnie. Długi weekend idzie to pewnie już zwolnili :-)
Barbarella88 Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 Panika to moje drugie imię...... 3 dni mijają jutro, a skoro dziś nadal jest info, że paszporty nadal są w ambasadzie to wątpię, żeby do jutro dojechały do Gdańska. 4 dzień mija w poniedziałek, co oznacza, że najpóźniej jutro powinni je wysłać..... echhhh..... no stresuję się nooooo, nic na to nie poradzę.....
KaeR Napisano 3 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 Te 3-4 dni to raczej nie gwarantowane. Na ostatnią wizę czekałem ponad tydzień. Było dużo aplikacji i święta po drodze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.