Mata5 Napisano 25 Maja 2011 Zgłoś Napisano 25 Maja 2011 Chciałbym, żebyśmy się wszyscy w te wakacje zobaczyli w Stanach i porozmawiali na żywo jak tą rozmowe przeżywaliśmy na tym forum śmiesznie by było
sly6 Napisano 25 Maja 2011 Zgłoś Napisano 25 Maja 2011 Mata5 jak jest czasami?ze ktos sie denerwuje,stresuje a potem pisze na forum ze nie trzeba bylo,ze latwo poszlo..fakt to pisza osoby ktore dostaly wizy ale
Mata5 Napisano 25 Maja 2011 Zgłoś Napisano 25 Maja 2011 ja tak zawsze mam, ze sie stresuje a pozniej sie wszystko udaje ale ta passa pewno tez nie bedzie zawsze trwala a wiza to loteria
sly6 Napisano 25 Maja 2011 Zgłoś Napisano 25 Maja 2011 Mata5 jak juz kiedys pisalismy,jak moze byc loteria jak ktos klamie?nie mowi prawdy a ze nie ktorzy co mowia prawde to sie nie udaje to czy cale zycie i sprawy sa jak loteria?
Mata5 Napisano 25 Maja 2011 Zgłoś Napisano 25 Maja 2011 nie, ale w tej sytuacji mowie o otrzymaniu promesy. Jedni mowia prawde i nie dostane, a wiekszosc klamie raczej i dostaja
sly6 Napisano 25 Maja 2011 Zgłoś Napisano 25 Maja 2011 bo dobrze sie do tego przygotowuja,umieja takie cos robic ile znasz,poznalas takich osob ktore umieja sciemniac ?troche jest takich osob prawda .
Mata5 Napisano 25 Maja 2011 Zgłoś Napisano 25 Maja 2011 wiem, ze wstyd sie przyznac ale wszyscy twierdza, ze w tym jestem mistrzem
Magda_88 Napisano 26 Maja 2011 Zgłoś Napisano 26 Maja 2011 Witajcie I mam niestety przykrą wiadomość ponieważ nie otrzymałam wizy i nie ze względy takiego, że nie uśmiechałam się czy nie patrzyłam w oczy czy też dlatego, że panikowałam bo poszłam już na luzie, uśmiech był, paniki nie było, jasne proste odpowiedzi, bez rozgadywania się... A pani konsul stwierdziła, że mam za małe więzi z Polską i do widzenia Nie jestem załamana, jak nie tam to gdzie indziej można pojechać choć nie powiem, że mi nie zależało. Będę próbować jeszcze raz, ale dopiero za jakiś czas Według mnie to jest mega loteria i nie ma na to żadnego wzoru zachowań i nie można się niczego spodziewać. Przede mną wizę dostało wiele osób w moim wieku i młodsi i starsi więc nie wierze, że jako jedyna wywołałam wątpliwości u pani konsul, po prostu musiała w końcu kogoś odrzucić bo z tego co widziałam wszystkich przede mną puściła Życzę powodzenia wszystkim i mam nadzieje, że choć wam się uda
Mata5 Napisano 26 Maja 2011 Zgłoś Napisano 26 Maja 2011 Twój post mnie podłamał kurde... no to lipa... to pewno też się mogę pożegnać z promesa... a czy jeśli chodze na studium i zaznacze to we wniosku to czy musze miec zaswiadczenie przy sobie czy uwierza ze chodze do szkoly?
Magda_88 Napisano 26 Maja 2011 Zgłoś Napisano 26 Maja 2011 a czy jeśli chodze na studium i zaznacze to we wniosku to czy musze miec zaswiadczenie przy sobie czy uwierza ze chodze do szkoly? Mnie zapytała czy chodzę na studia i kiedy je skończę, nie chciała żadnego zaświadczenia, ani indeksu, ani legitymacji...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.