sly6 Napisano 20 Marca 2011 Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 Maizy czasami ma,,wiele osob mialy tak jak Ty ale nie musza tak miec sa osoby ze konczyly szkole za 1- 2 lata a dostawaly na 10 lat wazna wize .
marcin1 Napisano 20 Marca 2011 Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 aa i jeszcze jedno pytanko co do opłaty wizowej bo nie jestem pewien : znalazlem to na stronie ambasady http://photos.state.gov/libraries/poland/2...non-pet_420.pdf owy wniosek mam wydrukowac i zaniesc na poczte tak ? (ale tam pisze ze to jest ambasada w wa-wie a ja jade do ambasady w krakowie wiec mam zmacic numer bankowy do krakowa czy to sie wysyla na wa-we ??)
sly6 Napisano 20 Marca 2011 Zgłoś Napisano 20 Marca 2011 ten sam numer jest na wplaty do Warszawy i Krakowa ,wiec zaniesiesz ten druk na poczte,oplacisz i wezmiesz pokwitowanie pamietaj ze Twoja mama ma miec dla siebie taki druk.
marcin1 Napisano 21 Marca 2011 Zgłoś Napisano 21 Marca 2011 ale adres itp mam wpisac jako na krakow bo nie rozumiem tego troche ( no tak mamy miec 2 druki zaplacone za mnie i za mame )
sly6 Napisano 21 Marca 2011 Zgłoś Napisano 21 Marca 2011 mozesz tego nie rozumiec jak tego nigdy nie widziales i nie robiles wpisujesz wszystkie dane jak sie pytaja,jesli o adres sie pytaja to wpisujesz adres pod ktorym mieszkasz..I ten sam wpisujesz w ds 160.
marcin1 Napisano 21 Marca 2011 Zgłoś Napisano 21 Marca 2011 hehe slay czekaj bo my sie chyba nie zrozumielismy chodzi mi o to jakjest ten niby blankiet pocztowy zeby wplacic to do ambasady to tam na tym blankiecie jest adres warszawy ( ktory jest na stronie ambasady ) to tam jest juz wypelnione i jest wszystko jako na warszawe i tu moje pytanie ja mam tam pozmieniac i wpisac na krakow a ten ich numer konta zostawic taki jaki byl ??
sly6 Napisano 21 Marca 2011 Zgłoś Napisano 21 Marca 2011 jak napisalem dzis w nocy ze ten sam numer oraz adres jest na Warszawe oraz na Krakow wiec tutaj nic nie zmieniasz na tym druku ,a jak bys mial wypelniac druk na poczcie-ten pocztowy to wpisuje sie dane te z Warszawy jak adres-numer konta .
marcin1 Napisano 21 Marca 2011 Zgłoś Napisano 21 Marca 2011 dzieki wielkie sly ) jak dostniemy ta wize to bedzie tylko i wylacznie twoja zasluga hehe i mam juz nadzieje ze to moje ostatnie pytanie i lecim na krakow a dotyczy potwierdzenia wypelnienia wniosku ds 160.chodzi mi o to ze jest ten plik otwieram go jest taki wstep cos na pisane i na dole jest moje zdjecie kiedy wypenilem kod kreskowy i takie tam no i ja mam wydrukowac to cale czy tylko to z moim zdjeciem ?? (aa i czy na kolorowo czy moze byc na czarno bialo ) .pani w ambasadzie mowila tez cos o drukarce laserowej
sly6 Napisano 21 Marca 2011 Zgłoś Napisano 21 Marca 2011 nie moja zasluga a Wasza oraz osob ktore tez sie wypowiadaja,pisza i pamietaj tez o tym. Pani mowila na infolinii wizowej a nie w Ambasadzie Co do druku to jak masz dobra drukarke atramentowa i dobrze wyjdzie ten kod to na takim czyms moze drukowac a jak nie to drukarka laserowa mozesz wyslac swoj formularz oraz Twojej mamy na adres e-mial,pujsc gdzies do kafejki czy do kogos kto ma drukarke laserowa i tam wydrukowac to drukujesz ten caly druk ,bo bedzie ze zdjeciem i z kodem i takie cos masz wziasc na rozmowe-mozesz miec czarno bialo wydrukowane.
marcin1 Napisano 21 Marca 2011 Zgłoś Napisano 21 Marca 2011 ok ale to ty mi odpowiadales na moje posty ,dziekuje Ci serdecznie mam nadzieje ze moj kolejny post bedzie napisany juz po rozmowie z konsulem wiec dzieki peace!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.