Lenka1718 Napisano 8 Maja 2012 Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Dzisiaj odebrałam paszport z wizą K1. Tym, którzy wspierali i pomagali - dziękuję, a zwłaszcza Nigelli
Nigella Napisano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2012 Nie ma za co... teraz już z górki Gratulacje!
Lenka1718 Napisano 9 Maja 2012 Zgłoś Napisano 9 Maja 2012 kochana - rozmowa 02.05.br. - paszport odebrany 08.05.br.
akostka Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie, Mój narzeczony złożył dokumenty o wizę narzeczeńską pod koniec lutego 2012. Mimo, że nie minęły jeszcze 3 miesiące, a już zaczynam się denerwować i zastanawiać, ile to jeszcze może potrwać. Czy ktoś z Was dotart może do informacji (lub wie z własnego doświadczenia), jaki jest średni czas oczekiwania? Ile czasu ktoś najdłużej czekał? Z góry dziękuję za informacje! Pozdrawiam
kochana Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 u nas zajelo to rowno 8 miesiecy,.poprostu musisz uzbroic sie w cierpliwosci ;-)
kzielu Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 Witam wszystkich serdecznie, Mój narzeczony złożył dokumenty o wizę narzeczeńską pod koniec lutego 2012. Mimo, że nie minęły jeszcze 3 miesiące, a już zaczynam się denerwować i zastanawiać, ile to jeszcze może potrwać. Czy ktoś z Was dotart może do informacji (lub wie z własnego doświadczenia), jaki jest średni czas oczekiwania? Ile czasu ktoś najdłużej czekał? Z góry dziękuję za informacje! Pozdrawiam Nie chcesz wiedziec ile sie czeka najdluzej - zajrzyj na visajourney - tak masz timelines i statystyki - srednio na oko to 5-6 miesiecy do NOA2, pozniej z miesiac na NVC i ile tam sie zejdzie w ambasadzie... Na razie to sie nie masz co denerwowac bo jeszcze sporo czekania przed Toba...
akostka Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 Dzięki za odpowiedź, choć nie ukrywam, że nie pocieszyła mnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.