Nigella Napisano 18 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 Ja też o tym nie wiedziałam, a forum jest tak obszerne, że nie da się przeczytać wszystkiego - nie mówiąc o tym, że czasem to, co ludzie piszą, trzeba dzielić przez dwa albo i trzy Tak czy inaczej dla mnie ten brak interview byłby logiczny - nie sądzę, żeby ktoś chciał brać fikcyjny ślub decydując się na procedurę z K-1, która nie dość, że jest kosztowna, to jeszcze długotrwała
lochraven Napisano 18 Marca 2012 Zgłoś Napisano 18 Marca 2012 To prawda, w wypadku wizy K-1 to zdecydowanie ma sens. W każdym razie jeśli 'that's the case' to się bardzo cieszę, już to wszystko tyle trwa i ciągle trzeba gdzieś jeździć się spowiadać, także jedno interview mniej było by błogosławieństwem
lochraven Napisano 22 Marca 2012 Zgłoś Napisano 22 Marca 2012 Score! Transferred to CSC! Przynajmniej jedną rzecz udało się załatwić szybciej, no i dzięki temu prawo jazdy będę mógł wyrobić stanowe.
Nigella Napisano 22 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 22 Marca 2012 Gratulacje! Mój pakiet dotarł w sobotę więc jeszcze trochę... oby wszystko się zgadzało.
kzielu Napisano 22 Marca 2012 Zgłoś Napisano 22 Marca 2012 Score! Transferred to CSC! Przynajmniej jedną rzecz udało się załatwić szybciej, no i dzięki temu prawo jazdy będę mógł wyrobić stanowe. Told you... ;-)
lochraven Napisano 22 Marca 2012 Zgłoś Napisano 22 Marca 2012 Tak, przepowiednia się sprawdziła A wiecie może, gdzie można znaleźć jakiś przybliżony czas ile to teraz zajmie? Bo na stronie USCIS przy i-485 dla CSC widnieje jakaś data z 2007 roku...
kzielu Napisano 22 Marca 2012 Zgłoś Napisano 22 Marca 2012 Tak, przepowiednia się sprawdziła A wiecie może, gdzie można znaleźć jakiś przybliżony czas ile to teraz zajmie? Bo na stronie USCIS przy i-485 dla CSC widnieje jakaś data z 2007 roku... Miesiac do dwoch - mniej wiecej (disclaimer - zawsze sa odstepstwa od normy).
lochraven Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2012 Po niecałych 2 miesiącach (9.02-3.04) zatwierdzili mi EAD i status zmienił się na Card Production - do 30 dni powinno być w skrzynce.
Nigella Napisano 4 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2012 Super, bardzo się cieszę! Ja nadal czekam... jedyne, co się na razie zmieniło to to, że dołączony do dokumentacji czek został zrealizowany BTW, czy NOA przychodzi tradycyjną pocztą? W sumie innej możliwości chyba nie ma, ale pytam na wszelki wypadek.
kzielu Napisano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2012 Tak, normalna poczta wszystko przychodzi, lacznie z kartami GC / EAD / AP.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.