ilya_ Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 hahahaha!!! znalazłam!!!! znalazłam go!!!! sprawdziłam wszystkie stare dokumenty na moim kompie i znalazłam!! :) to go porządnie schowaj, najlepiej to go sie na pamiec naucz
effelusia Napisano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 to go porządnie schowaj, najlepiej to go sie na pamiec naucz już pozapisywalam wszedzie i wysłałam sobie na pocztę) jeszcze miesiąc więc myślę że choć jeden egzemplarz sie zachowa:) Pozdrawiam wszystkich Pechowców i Szczęściarzy:)
ilya_ Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 zycze powodzenia w loterii, jeszcze masz 5 tyg czekania
sly6 Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 samo losowanie to nic nalezy trafic na to aby Nas zaprosili a potem aby dobrze wypadla rozmowa
The Rain Man Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 samo losowanie to nic nalezy trafic na to aby Nas zaprosili a potem aby dobrze wypadla rozmowa Losowanie to nic ? Przeciez losowanie jest najwazniejsze ... A pozniejsza rozmowa z konsulem to podobno do najtrudniejszych nie nalezy ... Warto przygotowac sobie plan emigracji, czyli w jakim stanie masz zamiar sie osiedlic, co chcesz robic, czy masz jakas rodzine w USA i czy masz pieniadze na to, zeby wyrentowac sobie mieszkanie na pierwsze 3-4 miesiace zanim znajdziesz prace.
dareknow0 Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 samo losowanie to nic nalezy trafic na to aby Nas zaprosili a potem aby dobrze wypadla rozmowa sly6 - pytanie do Ciebie jeśli nie jest to tajemnicą. Napisałeś powyżej "Nas" . Czy też wysłałeś zgłoszenie do DV
sly6 Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 kiedys wyslalem zgloszenia i starczy a jak mozna inaczej napisac aby bylo dobrze? :)fakt moze i mozna ale uzylem to jak uzylem . Najwazniejsze to miec odpowiedni numer pod czas losowania a nie samo losowanie bo mozna byc wylosowanym a nie byc zaproszonym na rozmowe a rozmowy koncza sie 30 wrzesnia 2013 .To nie wiza rodzinna ze moze za pare miesiecy bedzie cos
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.