effelusia Napisano 31 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 31 Marca 2012 wie ktoś może ile było zgłoszeń z Polski do tej loterii?? jakaś stronka albo coś??
sly6 Napisano 31 Marca 2012 Zgłoś Napisano 31 Marca 2012 effusia cos tam bylo ale nie zbyt dokladnie to pokazane,napisane ze wyszlo cos kolo 200 tys zgloszen ale tego dowiemy sie po 1 maja..
effelusia Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 effusia cos tam bylo ale nie zbyt dokladnie to pokazane,napisane ze wyszlo cos kolo 200 tys zgloszen ale tego dowiemy sie po 1 maja.. effusia cos tam bylo ale nie zbyt dokladnie to pokazane,napisane ze wyszlo cos kolo 200 tys zgloszen ale tego dowiemy sie po 1 maja.. w sumie masz rację)) czekamy czekamyyyyyyyyy:)))) czas szybko leci więc za 5 minut sie wreszcie dowiemy:) pozdro:)
ilya_ Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 widze, ze sie doczekac nie mozesz... co jesli zostaniesz wylosowana ? co jesli nie?
sly6 Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 a jakie 5 minut? to jeszcze nic ,jak zostanie ktos wylosowany,odesle papiery a nie zostanie zaproszony na rozmowe,wtedy bedzie ciekawie:)
izzykov21 Napisano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2012 To chyba byloby najgorsze:) narobic sobie smaku a potem d... juz chyba wolalabym nie zostac wylosowana, niz zeby mi sie poszczescilo w losowaniu a nie zaprosili by mnie na rozmowe
krzyzak Napisano 1 Maja 2012 Zgłoś Napisano 1 Maja 2012 Do effelusi słuchaj w jaki sposób znalazłas ten swój numer na kompie ja spisłam sobie ale cosik mi tu brak jednej cyfry lub litery bo mam tego 15 a potrzeba 16.
ilya_ Napisano 2 Maja 2012 Zgłoś Napisano 2 Maja 2012 Do effelusi słuchaj w jaki sposób znalazłas ten swój numer na kompie ja spisłam sobie ale cosik mi tu brak jednej cyfry lub litery bo mam tego 15 a potrzeba 16. hehehe....jesli wiesz dokladnie ktorej cyfry bądź liczby brakuje....to mozesz sprobowac wszystkie kombinacje ....duzo ich nie bedzie...spędzisz ze 2 dni...ale wreszcie sprawdzisz...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.