Wiktor_T Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 28 minut temu, macios6 napisał: Ale czym leciałeś jaka linią? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wizz Air
macios6 Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 Wizz Air Wizz air-em za ocean?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kzielu Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 3 godziny temu, macios6 napisał: Wizz air-em za ocean? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To troll jakis przeciez jest....
macios6 Napisano 14 Września 2017 Zgłoś Napisano 14 Września 2017 To troll jakis przeciez jest.... Domyśliłem się, pewnie pierwszą klasa leciał rajanem tez do Chicago Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wiktor_T Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 No tak, Wizz-airem byłem we Francji. Pomyliłem linię, bo trochę się już najeżdziłam po świecie. A faktycznie, z tego co widzę Wizz-Air za ocean nie lata. Nigdy nie zwracałem na to uwagi, a tam też jakieś przekąski serwowali. Do USA poleciałem liniami Lufthansa z Przyrzowic 2 przesiadki.
maciopa Napisano 15 Września 2017 Zgłoś Napisano 15 Września 2017 Nie latam LOT'em - generalnie dlatego, że jest droższy niż inne opcje połączeń, ale pozostałe linie przelatujące przez Atlantyk (KLM, LH, United, British etc) oferują pełne posiłki na pokładzie i alkohol dla chętnych. Osoby, które zamówiły dania specjalne/dietetyczne/koszerne etc - otrzymują jedzenie szybciej. Nigdy też nie spotkałem się z odmową podania np. dodatkowej kanapki czy napoi pomiędzy posiłkami.
margherita_s Napisano 27 Września 2017 Zgłoś Napisano 27 Września 2017 Musze pochwalic jedzenie w Delcie. Kilka dni temu lecialam z nimi po raz pierwszy. Glowny posilek: do wyboru tortellini, salatka z kurczakiem albo kurczak z pesto i puree ziemniaczanym. Ja wzielam kurczaka - naprawde smaczny, a pesto wyjatkowo dobre. Salatke wziela pani obok, tez bardzo chwalila. Pozniej byl jeszcze zestaw: baton muesli, krakersy z serkiem topionym i czekoladka. A na koniec - do wyboru vegetable albo chicken pie (wzielam chicken pie i byl przepyszny), a do tego lody - pierwszy raz spotkalam sie z serwowaniem lodow w trakcie lotu. Jedynym minusem bylo to, ze - moim zdaniem - stewardessy zbyt rzadko serwowaly napoje. Jestem przyzwyczajona do Lufthansy, gdzie napoje rozdawane sa bardzo czesto. Jednak mozliwe, ze po prostu trafilam na taka zaloge, bo moj maz czesto lata Delta i mowi, ze napoje serwuja tam wyjatkowo czesto. W kazdym razie - zdecydowanie polecam Delte.
kzielu Napisano 27 Września 2017 Zgłoś Napisano 27 Września 2017 45 minut temu, margherita_s napisał: Musze pochwalic jedzenie w Delcie. Kilka dni temu lecialam z nimi po raz pierwszy. Glowny posilek: do wyboru tortellini, salatka z kurczakiem albo kurczak z pesto i puree ziemniaczanym. Ja wzielam kurczaka - naprawde smaczny, a pesto wyjatkowo dobre. Salatke wziela pani obok, tez bardzo chwalila. Pozniej byl jeszcze zestaw: baton muesli, krakersy z serkiem topionym i czekoladka. A na koniec - do wyboru vegetable albo chicken pie (wzielam chicken pie i byl przepyszny), a do tego lody - pierwszy raz spotkalam sie z serwowaniem lodow w trakcie lotu. Jedynym minusem bylo to, ze - moim zdaniem - stewardessy zbyt rzadko serwowaly napoje. Jestem przyzwyczajona do Lufthansy, gdzie napoje rozdawane sa bardzo czesto. Jednak mozliwe, ze po prostu trafilam na taka zaloge, bo moj maz czesto lata Delta i mowi, ze napoje serwuja tam wyjatkowo czesto. W kazdym razie - zdecydowanie polecam Delte. Delta 229 CDG-CVG ? Zwykle rozdaja butelki wody w trakcie lotu, poza tym jak sie pojdzie na tyl samolotu to mozna w zasadzie dostac cokolwiek sie chce.
rzecze1 Napisano 27 Września 2017 Zgłoś Napisano 27 Września 2017 Z Delta racja, od jakiegos czasu catering bardzo sie u nich poprawil. Wlasnie chyba juz w zeszlym jeszcze roku zaskoczylo mnie te 3 dania glowne do wyboru, co w economy sie prawie nie zdarza.
margherita_s Napisano 27 Września 2017 Zgłoś Napisano 27 Września 2017 5 godzin temu, kzielu napisał: Delta 229 CDG-CVG ? Zwykle rozdaja butelki wody w trakcie lotu, poza tym jak sie pojdzie na tyl samolotu to mozna w zasadzie dostac cokolwiek sie chce. Nie, AMS-DTW.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.